≡ Menu

Подходящи филми за коледната вечер

На Бъдни Вечер и Коледа християнските семейства се събират и празнуват Рождество Христово. Сред атмосфера на приятни разговори идва моментът в който да погледаме заедно цялото семейство избран за вечерта филм. А как да подберем правилно кой филм да гледаме в коледната вечер, така че да бъде интересен на малки и големи, на баби, дядовци и внуци. Ако заложим на филм за животът на Христос по-скоро бихме отегчили малките, така че е по-добре да се насочим към някоя забавна коледна комедия.

Ето ги и нашите предложения от забавни коледни филми:

На първо място поставяме един превърнал се в класика весел коледен филм – Коледна Ваканция. В главната роля е Чеви Чейс, чийто герой се забърква в каша след каша и комични моменти, докато се опитва да осигури мечтаната коледна ваканция на семейството си.

На второ място е поредицата Сам Вкъщи – и по специално първите 2 филма, които са наистина страхотни. В първият филм малкият Кевин (Маколи Кълкин) е забравен от голямото си семейство у дома, докато всички заминават на коледна почивка. Кевин трябва да се оправя сам през почивните дни, а на всичкото отгоре и двама обирджии планират да оберат домът им. Кевин трябва сам да се справи с нахалните крадци, като им залага поредица капани.

Коледата Невъзможна е третият ни избор за коледен филм. Главен актьор е Арнолд Шварценегер, а неговият герой е постоянно зает в работата си баща, който едвам намира време за своето момче. Забравил да купи мечтаният подарък на своето дете за Коледа, той тръгва да обикаля магазините в последният момент. Но желаната играчка Турбомен е навсякъде изкупена. Останала е само 1 бройка, за която героят на Арнолд ще се бори със зъби и нокти с пощальона Марвин. Номерата които си погаждат двамата ще просълзят от смях дори и най-сдържаните.

Това са нашите три предложения от които да изберете, а защо не и да гледате и трите филма по време на коледните празници. А ако не ви се заседява толкова дълго удома, винаги може да отидете цялото семейство на кино и да изгледате някой от най-новите филми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!