≡ Menu

Изработка на уеб портал

Голяма част от живота на хората протича в онлайн пространството. Трудно можете да откриете някой без профил в социална мрежа. Обществената и фирмената комуникация също протичат предимно чрез мрежата.Всеки бизнес достига момент, в който е необходимо да поръча изработка на уеб портал, който е нужно да притежава сериозна протекция против хакерски атаки, понеже тези портали пазят много поверителна кореспонденция и лични данни.Самата изработка на уеб сайтове е голяма отговорност.

Компанията, която ще поеме задачата, трябва да подпише договор за конфиденциалност. Онлайн магазините също имат нужда от протекция на данните. Това е работа, която е възможна единствено за специалисти — уеб разработчици.Сега всеки, който желае изработка на уеб портал за интернет търговия или други цели, ще открие множество оферти в мрежата. Най-евтиното предложение е винаги най-лошата идея. Колкото по-ниско е заплащането, толкова по-малко услуги ще получите. Ако искате да се сдобиете с портал за 50 лева, много възможно е накрая да не получите нито добре функциониращ портал, нито парите си. Портал в действителност ще получите, но доколко ще е работещ не е ясно.

Всеки здравомислещ човек е наясно, че най-евтиното се оказва най-скъпо. За това заложете на уважавана в интернет фирма, която има добри препоръки в мрежата. След това може спокойно да обмислите параметрите на портала си и да договорите дизайна и главните компоненти. Разбира се, в процедурата по изработката на портал, може да проведете и до уточняващи разговори, с цел прецизиране на детайлите. Това се отнася за вече договорени функции на портала и модули – галерия, контакт форма, място за статии, информация за фирмата и т.н… Всяко допълнение към поръчката се заплаща допълнително.Зад всеки елемент от портала стоят дълги редици код, които изискват умения и труд, за да бъдат вградени в системата. Изработката на портал не е еднократна дейност, а процедура, която трае през целия живот на портала. Зад всеки добър портал стоят специалисти, които го поддържат популярен и жив.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!