≡ Menu

Имунитет през есента и зимата с естествени средства

Есента и зимата са времето, когато все не ни достига слънцето, витамините са кът, в следстиве на липсата на пресни продукти. Оттам естествено страда човешкия имунитет. И вирусите започват да точат зъбите си за нашата отслабена система, когато ще могат да се „нахранят” на воля. Много уязвими в тези периоди са децата, които прекарват много повече време в затворени помещения, отколкото е препоръчително, в училище, в градината и обмяната на болести и вируси, за жалост става безпроблемно. Можем ли да направим нещо, за да се откопчим от затворения кръг, в който се затваряме, пускайки детето си на детско заведение? Единия начин е просто да го спрете от посещения в градината и училището. Но това няма как да стане. Поне не и за учениците, а и не е добре да откъсвате детето от средата, няма как да го предпазте от всичко. Тогава, какво? Да се запасявате ли с всевъзможни витамини?

Истината е, че има няколко вида естествени средства, които са истински врагове на различни болестотворни бактерии, вируси и др. Тези средства не са лекарства, не са витамини, а са суперхрани. Суперхраните на Аква Сорс. Тези продукти са утвърдили своята всеобща полза в нашето напрегнато ежедневие, тровено от нерви, стрес и различни отровни вещества, които ежедневно се натрупват в организма, като само с една проста схема намаляват и разреждат честотите на боледуване, а ако се стигне до болест, то тя се преболедува много по-леко. Какво обаче се крие зад тази рецепта за здраве? Билки? И не само.

Най-широко предлаганите продукти срещу коварните болести на променливото време са:

Зелена енергия: В състава на тази супер храна има вложени водорасли от Кламатското езеро, спирулина и люцерна Алфаалфа. С помощта на това естествено средство ще се сдобиете с повече тонус и енергия, няма да боледувате често, а ако се разболеете, то ще се справит много лесно с болестта. Зелена енергия ви набавя всички необходими микроелементи, незаменими аминокиселини, витамини и др. Зелена енергия е препоръчително да се взема три пъти на ден по една капсула, а ако вече сте настинали се взема ударна доза от 10 капсули и после по пет на два часа, докато усетите подобрение. При деца дозите са по-малки.

Есенциални мастни киселини: Най-важната бариера на всеки човек срещу микробите са неговита храносмилателна и дихателни системи и лигавиците в тях. Ето защо не е без значение дали вирусите ще намерят пролука в клетъчните стени, или пък ще ги посрещне една непробиваема бариера. Ако имате алергии, ЕМК ще повлияят благоприятно. А и кожата, и косата стават значително по-хубави и здрави от нея.

Коластра: Коластрата е първото мляко, което всеки бозайник получава от майка си, за да е готов да се справи с атаката на микробите от околната среда, докато си изгради собствена имунна система. В КолАктив на Аква Сорс има готови вкарани антитела, точно като тези, които бебето получава с кърмата от майката, срещу 20 вида микроби.

Дори да имате и най-малкото съмнение за настинка, трябва веднага да започнете прием на коластра. Добре е да я приемата цяла зима профилактично. Тя ще ви зареди с тонус и енергия.

Слънчева и Клетъчна енергия: Тези два продукта са просто незаменими, когато поредния вирус започне да ви тормози. Без значение от това кои са микробите, които ги причиняват. Те се усвояват веднага под езика и за секунди са в кръвта вече. Подсилват отпадналата имунна система или й помагат да остане в нужните нива, за да ни поддържа здрави, енергични и тонизирани.

Описаните продукти подобряват здравето като набавят пълноценна храна за клетките на тялото ни. Ако обаче имате сериозни опасения за здравословното си състояние, трябва да посетите лекуващия си лекар, да увеличите приема на топли и подсилващи напитки и хранил… И да си почивате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!