≡ Menu

Какво да направите, ако имате спешна нужда от пари?

Този въпрос си го е задавал всеки или почти всеки от нас, тъй като колкото и да изчисляваме, пресмятаме и пестим винаги идва момент я заплата да ни забавят, я да изникне нещо непредвидено в месечния ни бюджет.

Това е изключително неприятно, но се случва все по-често за съжаление и тогава започваме да се чудим от къде да открием малка сума за кратък период от време.

До преди няколко години заеми се искаха основно от роднини и близки, тъй като за потребителски кредити, които се отпускат от банките трябваше да се чака прекалено дълго.

Днес имаме възможност да кандидатстваме и да получим бързи кредити, които да ни извадят от временните ни затруднения.

Този вид кредити се отпускат на хора, които имат собствени доходи, пълнолетни са и могат да погасят заема си в срок. Сумите, които се отпускат са в малък размер (до 1000 лева) и поради това не се изисква представяне на различни документи, бележки от месторабота за доход и т. н., което улеснява изключително много кредитоискателя.

Единственото задължително условие да имате лична карта и да попълните формата за кандидатстване за бързи кредити.

Този вид заеми се предлагат за кратък срок от време и поради това месечните погасителни вноски са малко по-високи от тези при обикновените кредити, което обаче в никакъв случай не е проблем, тъй като периода на погасяване на заема е кратък.

И така, какво трябва да направите, ако имате спешна нужда от финансови средства?

Влезте в Интернет и открийте онази банка или небанкова организация, която предлага най-добрите за вас условия.

Пресметнете с кредитния калкулатор размера на сумата, размера на месечните вноски и периода на погасяване на бързи кредити и попълнете формата за кандидатстване. Отговор ще получите между 15 – 30 минути в зависимост от условията на финансовата организация, при която сте кандидатствали за кредит. Ако сте одобрени парите ще ви бъдат преведени по банков път и вие можете да ги усвоите веднага.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!