≡ Menu

Какъв аксесоар за телефон да избера?

В съвремието това е един от най-често задаваните въпроси от хората, които желаят да предпазят новия си телефон. В действителност, пазарът предлага различни видове калъфи: силиконов, кожен, протектор за телефон и други.
Нека, преди да отговорим какви са предимствата на всеки един от тях, да обясним каква е основната цел, поради която трябва да изберете защита за вашия телефон. Първата и най-основна задача е да защитите телефона си от суровите условия на средата, в която живеете. Да го предпазите от удари, от неволни наранявания, надрасквания и прах с качествени калъфи за телефони. Особено, ако желаете да се радвате дълго време на вашето устройство. Напоследък тенденцията в изработката на телефони е – повече функции за сметка на панела, който е недостатъчно добър.  А ето и няколко начина да предпазите вашето любимо устройство:

Силиконови калъфи за телефон

Неговото основно предимство е, че той е гъвкав и еластичен при удари. При силиконовите калъфи, съществува тенденцията, която спомага при удар или падане на телефона, те да абсорбират удара. Което означава, че при едно евентуално изпускане, няма да се появят драскотини и възможността да предпазите телефона си, е голяма. Друга негова функция е, че той е прозрачен, а това предпазва от пръстови отпечатъци по екрана, които обикновено дразнят окото.

Пластасови калъфи

Оптимален вариант е и тяхното използване. Най-често се предлагат на пазара за калъфи като пластмасов заден капак за вашия телефон. Удобни са, тъй като запазват само задната част на вашия телефон, междувременно са по-здрави от силиконовите калъфи. Тук изиграва важна роля и дизайна, тъй като имате възможност да подберете някой, в зависимост от вашия вкус и стил.

Универсални калъфи

Този вид калъфи са всички онези, които позволяват прибиране на телефона в торбичка от плат, която в някои случаи може да бъде направена, както от памук, така и от вълна или велур. Положителното при тях е, че те пазят телефона предимно от замърсявания, а дизайнът им е различен и винаги модерен.

Кожени калъфи

Искате да имате стилно изглеждащ телефон- е, коженият калъф ще ви помогне да запазите този облик. Те са изключително удобни, практични, освен това позволяват пълно прилепване на телефона към магнитен клипс и гнездо от задната страна. Тук, както и при другите видове, можете да изберете различен дизайн, цвят и прочее. Освен това, телефонът ви ще бъде лесен за достъп.

Протектор за телефон

Тук обикновено влизат скрийн протекторите (протектори за екран). Както се досещате, в случая става дума по-скоро за предпазване на екрана от замърсявания, надрасквания и други възникнали повреди.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!