≡ Menu

Най-полезните Кейсове за iPhone

Смартфоуните вече са част от ежедневието ни и няма да избягат скоро. Но с технологиите идват и аксесоарите, които да правят дадените технологии по-уникални, по-лесни за ползване, по-красиви и по-полезни. Но за съжаление не всеки пазар за аксесоари е толкова развит. Най-готините кейсове за телефон винаги са при iPhone.

Prong PocketPlug Case

Не знам дали го има като опция за българския пазар, но ако го въведат ще е прекрасно. Защото това е един много, много полезен гръб за телефон. Вече не е нужно да искате зарядното на колега или приятел, когато сте забравили своето – просто изваждате чопчетата и можете да ги включите в контакт. И така винаги сте подготвени.

И като бонус – благодарение на аксесоара ще можете да зареждате телефона си по-бързо и говорителите ще имат по-добър звук. Да, няма нищо общо с останалото, но наистина Prong PocketPlug подобрява звука на айфона.

EnerPlex Surf

Говорейки за зареждане на батерии – защо не минете на един по-екологичен принцип. Този кейс за iPhone има слънчев панел, който помага за по-дълго ползване на телефона. Реално имате още една батерия, която се зарежда от слънцето. Тридесет минути на слънчева светлина позволяват да говорите още 5 минути отгоре.

Бокс Панел

Телефонните кражби са често срещано нещо. Но на някого му е хрумнала идеята, че може да направи телефона не просто причина за грабеж, а средство за предотвратяване. И така се е получил бокс кейсът.

Няма нищо сложно в него – просто пасва перфектно в ръката Ви (за съжаление не и в джоба) и го използвате при крайни случаи.

ReadyCase

Някои хора искат винаги да са подготвени във всяка ситуация. И ReadyCase (готов кейс) помага на тези хора. Имате няколко много удобни неща в комплекта:

  • USB флашка – 8 или 16 GB.
  • Стойки за телефон (ако искате да го поставите за да гледате клипчета)
  • Щипка за слушалки, за да не се заплитат (знаете, че ви трябва)
  • Мулти-инструмент – има ножче, трион, плоска отвертка, отварачка.
  • Протектор на камерата.

Доста удобно и определено ще го използвате в много ситуации. И е наистина здравичък, така че ще удължи живота на телефона.

MirrorCase Мултимедия

Не това не е прожектор. Това е панел, който променя начина на снимане. Вече може да станете истински папарак, тъй като не е нужно да насочвате камерата към обекта, който искате да снимате. Просто трябва да насочите горната част на телефона, все едно си гледате просто съобщенията, и снимате. Така никой няма да заподозре какво правите.

Също и е доста удобен за разговори ако сте от хората, които обичат да подпират телефоните на рамото си.

Opena iPhone

В това няма нищо кой знае колко специално. Просто един кейс за телефон, който има отварачка за бутилки. Ако сте истински пияч на бира, вероятно можете да отваряте шишета с ключове, очи, бордюри. Но този кейс е стилен и елегантен, както и наистина удобен за ползване. Пък и не винаги има бордюр наоколо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!