≡ Menu

Как да бъдете бизнес дама

Колкото и да ни е приятно да си носим тийнейджърските цветни дрешки, все някога трябва да ги заменим с бизнес такива. Всички плетива, елеци и шарени аксесоари трябва да бъдат заменени с бизнес дамски костюми.

Навярно си спомняте как през младежките си години гардероба Ви стоеше претъпкан главно с елеци, шалове, плетива и подобни шантави аксесоари. Проблема е че след като започнете кариерата си става изключително неудачно да се появите със същите тийнейджърски дрешки на работното място. Ще е необходимо да замените шкафа си или най-малкото да го напълните с малко бизнес костюми. Изключение правят единствено тези, които са сигурни, че ще бъдат модни дизайнери или рок звезди. Досещате се това е много малка бройка. Ако не сте в нея – не пропускайте да погледнете следващите редове – те се отнасят до Вас.

Тук и сега настъпва момента да се намесим ние, и да Ви издадем загадката как може да се превърнете за 1 ден в бизнес дама, поне на външен вид, и как да сте атрактивна и в същото време сериозна.Опита и грешката са основния учител на повечето дами, но не и Вашия, защото имате късмета да черпите съвети от нас. Всички знаете че не е етично да се появите в офиса, облечени в къси панталони, елеци, шалове и подобни дрехи. Официалните костюми вдигат доста самочувствието Ви. А така се чувствате уверени и винаги печелите.

Бизнес облеклото е добре да се състои от 4 основни елемента и четири цвята.

А те са в обратен ред:

  • – Дамски обувки. В никакъв случай много стръмен ток.
  • – Панталон или пола. Дължината на полата е препоръчително да Ви позволява да се чувствате добре, дори когато седнете.
  • – Дамска риза. Не прекалявайте с официалността. Трябва да си личи че е дамска.
  • – Изискани аксесоари.

Връхното сако естествено може да се пропуска в топлите дни на годината. Като казвам финни за аксесоарите имам впредвид наистина ненатрапчиви. Мисля че разбрахте какво имам впредвид. Тънко и нежно сребро е достатъчно. Даже и перлена огърлица може да се сложи около врата. До тук с частите. Сигурно искате да знаете, какви трябва да бъдат подходящите цветове – пак са 4: сиво, черно, бяло и рядко зелено. Зеленото е хубаво да се използва само за финни аксесоари и обувки.”Офис” дрехите са най-добрата инвестиция в бъдещето Ви. Ако до този момент, все още не са част от колекцията Ви – не чакайте.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!