≡ Menu

Как да изберем маркови парфюми, парфюмни съвети за дълготраен аромат

Да ухаеш добре е също толкова важно, колкото и да изглеждаш добре. Може да се каже, че парфюмът е жизненоважен за вашето самочувствие. И така Вие трябва да откриете най- подходящият аромат за вас. Разнообразие от аромати и марки ще откриете в магазини за маркови парфюми.

Парфюмни съвети:

  • За да се усеща по – дълго вашият аромат, преди да го нанесете използвайте същият лосион за тяло. Лосионът действа, както ”лепило” и подсилва мириса.
  • Парфюмът действа по – дълго, ако се прилага върху влажна кожа, след вана или душ.
  • Способността да анализираме и усещаме миризми е най – силна и чувствителна рано сутрин. Затова направете вашият избор преди обед.
  • Изпробвайте тестерите на парфюмите върху чиста и не напарфюмирана кожа.
  • В добрите магазини, като Ивис можем да изпробваме парфюма върху кожата ни, много погрешно е да правим избор по миризмата на капачката, тъй като аромата му се променя веднага след контакт с кожата.
  • Когато напръскате кожата си изчакайте около 30 секунди, за да се изпари алкохола. Най – точният аромат ще се появи след 10 минути контакт с кожата Ви. Тогава ще можете да усетите и връхните нотки на парфюма, който сте избрали.

Много често можете да различите аромати, които не са описани на опаковката и флакона на парфюма. Това е така, защото никога не се издава цялата гама от използвани аромати, поради фирмената тайна на търговската марка.

Използвайте парфюмът в комбинация с останалите продукти от серията, като душ гел и лосион за тяло, за да наслоите аромата му и той да бъде още по-дълготраен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!