≡ Menu

Как да избираме дамски маркови парфюми

Има някои критерии, които са от значение при избора на дамски маркови парфюми. Различните поводи изискват различен подход и това е причината, поради която трябва внимателно да съобразите уханието, което ще използвате. Начина ви на живот и самият ви характер са някои от факторите, които трябва да повлияят на избора ви.

Постигнете точният завършек на тоалета си с един от подходящите за случая маркови парфюми – а това, разбира се, трябва да се съобрази с начина, по който искате да се чувствате. Искате да сте елегантна, секси, свежа или просто да ухаете добре през заетото си ежедневие? С подходящият парфюм лесно можете да наблегнете на дадена черта от характера си. Мъжете често правят асоциации от начина по който ухае то. Енергичният, съпътстван от спорт и здравословен начин на живот лесно може да бъде загатван със свежо „зеленикаво” ухание. Покажете нежност, като използвате лек плодов аромат, който ще привлича.

Запомнете, че закупуването на скъп марков дамски парфюм не е гаранция за успех. Друга основна грешка е да се купува артикул само заради пищната му реклама и многото звезди, които заявяват, че това ухание им е любимото. Също така – макар и по-малък, има шанс парфюм, който е перфектен подушвайки го на ваш приятел или случаен човек, да няма същия добър ефект върху вас. Това е особено вярно при жените, защото химията на кожата може да се измени в зависимост от различни събития. Възможно е да сте се сблъсквали със случката едно ухание, което ви е било любимо, повече никога да няма същия ефект, поради метаболични изменения след претърпени диети, бременност и др.

„Шопингът” за парфюми също изисква майсторлък. В парфюмерията уханията са доста объркани и трудно рецепторите ви ще успеят на 100% да възприемат аромата на даден парфюм. По тази причина един тестер би ви свършил повече от перфектна работа – изпробвайки уханието в реална ежедневна ситуация ще покаже дали наистина си заслужава да си купувате този парфюм.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!