≡ Menu

Как да направите аромата на евтините парфюмите по-дълготраен?

Основната цел на марковите парфюми е да придаде на тялото ви един свеж и приятен аромат, които ако е възможно да действа като магнит за противоположния пол. Звучи много добре, но лошото е, че не всеки човек, може да си позволи да използва маркови парфюми с висока концентрация на етерични масла, които правят аромата дълготраен. Някои по-евтини парфюми, които са с по-малко съдържание на тези масла, аромата им издържа до средата на деня. За да направите аромата на парфюма по-дълготраен можете да носите флакона винаги с вас и непрекъснато да го прилагате или пък можете да използвате няколко метода, които ще запазят уханието силно през целия ден.

Инструкции

  • Вземете душ и подсушете потупвайки кожата си с кърпа. Влагата, останала в кожата ви, ще предпази парфюма от твърде бързо изпарява.

  • Нанесете тънък слой лосион за тяло върху кожата си. Това може да бъде обикновен, без аромат лосион или аромат, който съвпада с парфюма, който използвате. Лосионът действа като основа и задържа аромата на парфюма по-дълго.

  • Нанесете вашите мъжки или дамски парфюми върху вътрешната страна на китките ви и отстрани на врата ви, тъй като това са пулс точките и допълнителната топлина, която се произвежда от тялото ви в тези области ще засили аромат на парфюмите.

  • Напръскайте косата си с парфюм, тъй като тя ще задържи аромата по-дълго, отколкото кожата.

  • Напръскайте също така дрехите си с парфюм, които ползва всекидневно, тъй като облеклото абсорбира и запазва аромата.

Благодарение на тези методи, вие можете да направите любимия, но не толкова издръжлив аромат, наистина траен.

Повече информация относно трайните парфюми вижте в сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!