≡ Menu

Как да представите даваните от вас имоти под наем на желаните клиенти?

Наемането на жилище е доста често срещана практика в момента. Тя се практикува от млади семейства, студенти, ученици и работници в чуждо населено място. Хората обикновено търсят най-подходящото място и още няколко характеристики на предлаганите имоти. Затова, трябва да ги вземете под внимание, за да можете по – успешно да реализирате вашето жилище на пазара на наемни имоти.

Експертите от фирмата ни могат да ви дадат няколко насоки:

Място

Местоположението е един от най-важните проблеми на повечето наематели. Дали имотът ви е достатъчно близо до работата или до училището им? Има ли на близо хранителен магазин? Има ли места за отдих, търговски центрове и ресторанти? Достъпът до тези неща е важен за хората, които търсят да наемат жилище.

Кварталът

Проучете квартала. Има ли други имоти в близост, които се дават под наем? Обикновено, печелившите имоти се намират в рамките на една зона, защото те се грижат за една целева ниша. Ако има училище наблизо, тогава клиентите ви ще бъдат ученици или студенти. Младите семейства търсят обикновено двустайни апартаменти с не особено висок наем. Следователно, трябва да се ориентирате към определена група клиенти, които да отговорят на самият апартамент, къща или помещение за бизнес цели.

Филтриране на наемателите

Никой не иска лоши квартиранти. Това са хората, които не си плащат навреме, дори закъсняват по два и повече месеца с плащането, а е много трудно да ги изгоните. Определено можете да предотвратите това да се случи в бъдеще. Как? Филтрирайте наемателите си. Ако искате да сте спокойни, тогава търсете хора със стабилна работа. Ако клиентите ви са студенти, тогава поискайте един или два наема напред, а също така можете да искате и депозит, ако е необходимо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!