≡ Menu

Как да се спасим от жегите и да помогнем на нашите климатици да работят по-добре през летните горещини?

Истина е, че често и климатика се „задъхва” и не работи достатъчно ефективно през юлските жеги. Тогава се чувстваме отчаяни от това, че дори и с климатици вкъщи, горещината ни измъчва ден и нощ. Защо се получава така? Причините може да бъдат няколко. На първо място е добре да помислите кога за последно специалисти са почиствали и сменяли филтрите на вашите климатични уреди. Профилактиката е важна и трябва да се прави поне веднъж в годината, за да функционират климатиците добре и да вършат своята работа по възможно най-ефективния начин.

Друга причина вашият климатик Fujitsu да не охлажда помещението добре е в това, че неговата мощност не е достатъчна и не покрива всички топлоотделящи фактори. Което означава, че е добре да си вземете по-мощен уред, ако наистина държите на по-голяма прохлада през жегите.

Понякога причината да не постигате добро охлаждане на стаите, в които работят климатици е съвсем тривиална – някоя врата или прозорец в помещението не са добре затворени и това, разбира се се отразява на работата на уредите.

За повече информация по темата и за сервиз, вие може да се обърнете към фирма с опит в сферата на климатичната техника.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!