≡ Menu

Кино звездите и техните уникални дамски парфюми

Голяма част от световноизвестните кино звезди имат своя собствена колекция аромати и парфюми, които носят техните имена. Това е една много печеливша ниша, тъй като всеки човек иска да се докосне поне за малко до любимия си актьор и е склонен да си закупи техните парфюми и козметика. Тук ще намерите някои от най-известните дамски парфюми на нежния пол в кино индустрията.

Парфюмите на кино звездите

  • От сътрудничеството между Елизабет Тейлър и Елизабет Арден в интервала от 1988 и 2010 г. са лансирани 12 аромата, които са сред най-успешните парфюми на пазара. Тези аромати включват Passion, White Diamonds, Black Pearls, Gardenia и Violet Eyes.
  • Дженифър Лопес е звездата дала името си на цели 16 парфюма, които са произведени и лансирани от Coty Inc. Някои от най-успешните й парфюми са Glow, Still, Deseo и Love and Glamour.
  • Сара Джесика Паркър е другата звезда доверила се на компания Coty Inc, за изработката на нейни собствени парфюми. Между 2005 и 2009 г. на пазара са пуснати 8 различни аромата, като някои от тях са Lovely, Covet, SJP NYC, Endless and Twilight.
  • Coty Inc. реализира три различни дамски парфюми и за чаровната Хали Бери – Halle, Halle Pure Orchid and Reveal.
  • Други актриси, които също разполагат със собствена марка парфюми са Дженифър Анистън, Кейт Уолш, Ева Лонгория, Рийз Уидърспун, Изабела Роселини и Мери-Кейт и Ашли Олсен.

Най-добрия подарък за всеки запален фен е именно парфюми или козметика с името на звездата. Накарайте вашата половинка или приятел да се почувстват наистина като знаменитост, докосвайки се до вълшебния аромат и свят на свойте любимци.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!