≡ Menu

Козметиката на Фармасепт – за първи път в Блългария!

Продуктите на Фармасепт за първи път в България

Фармасепт е гръцка козметична компания, със изцяло натурални продукти, клинично тествани във три независими Европейски лаборатории. Продуктите са без парабени, консерванти и оцветители. Предлагат линия продукти за жени, така за мъже, активно спортуващи. Всички те съдържат над 30 билки и са специално селектирани. Иновативна технология отделя билковия коцентрат от растенията по специален начин така, че 85 % от ползотворните микроелементи на билките да се запазват в крайния продукт. Това е и една от основните причини продуктите на Фармасепт да са със истинско благотворно въздействие върху човешката кожа… Лесно се абсорбират от човешката кожа и не предизвиква дразнене. С приятен аромат.

Използват се само най-добрите естествени съставки, като билкови екстракти, обогатени с витамини и без алергени. Освен това отделът за изследвания и разработки гарантира, че всички продукти са хипоалергенни, без парабени и показват голяма грижа за чувствителната кожа, което ги прави идеални за всички възрасти и типове кожа. Всички продукти са създадени с уважение и грижа за клиента. Те са клинично тествани в престижни институти в Германия, Италия и Гърция и постоянно се подобряват година след година.

Днес продуктите на Фармасепт могат да бъдат намерени в повече от 7.500 аптеки в Гърция, а от 2005 година се изнасят на пазара на Кипър. Всички продукти са: без алергени / без алкохол /без оцветители / без минерално масло / без парабени / без сапун. Фармасепт тя изнася своите продукти за Китай и Япония. На Европейския пазар за първи път се предлагат в България.

С акцент върху качеството, Фармасепт продуктите са предназначени да поддържат кожата чиста, здрава и красива. Те предлагат решения с висока дерматологична стойност, които зачитат чувствителната кожа и са подкрепени от клинични проучвания и години на изследвания. Компанията постоянно търсим нови композиции, нови формули и новаторски съставки. Приспособява продуктите си към изискванията и технологичните пробиви на времето и съчетава полезните и лечебни сили на природата с ефективността на науката.

Болко облекчаващи продукти: Включват уникални изстудяващи и затоплящи гелове за тяло със силно въздействие върху проблемни зони. Подходящи за след физическа тренировка, навяхвания, болки в гърба, кръста, крайниците. Подутини, рани и белези. Подходящи са за активно спортуващи й хора така и за възрастни със ставни заболявания.

Бебешки продукти: Много добре развита продуктова линия запълва гамата на Фармасепт за бебешка грижа. Те са изцяло деликатни, с приятен аромат, хипоалергични, без парабени, консерванти и оцветители. Щадящи бебешката кожа. Водещите педиатри в България са спокойни да препоръчват бебешките продукти на Фармасепт защото са с доказано действие и не вредят по-никакъв начин дори и на най-чувствителната и деликатна бебешка кожа!

Продукти за лице и тяло на Клериа: Уникални продукти за лице със активни съставки, които действат дълбоко регенериращо, подмладяващо и ревитализиращо. Специално разработени кремове със силно изразен лифтинг ефект. Възвръщат младежкия вид на кожата. Продуктите са със доказано действие. Тествани и доказани във три независими Европейски лаборатории и същевременно изключително търсени на Азиатския пазар!

Единствен представител на Марката Фармасепт за България сме ние. Продуктите са от изключително висок клас и на достъпни цени. Можете да ги намерите само във аптечната мрежа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!