≡ Menu

Кой държи на най-качествената мебел?

При покупката на обзавеждане най-придирчиви са майките. Това показва проучване, направено съвсем наскоро. Като се замислим резултатите не са изобщо учудващи. Според проучването желанието да осигурят безопасна и здравословна среда на децата е водещо. Няма значение каква е цената, важно е удобството на малчуганите. Разпитахме продавач – консултантите на водещите магазини за обзавеждане има ли в момента някаква мода в това отношение. Те споделят, че в последните една – две години хората наблягат при избора си на мебели от масив, и че явно това се изразява като модна тенденция. Дори и за най-малките изборът е добър, защото повечето фирми, произвеждащи именно такъв вид обзавеждане държат на качеството и поддържат сносна цена.

Друг водещ фактор при избиране на мебели за детска стая е функционалността и устойчивостта. Според продавачите майките са тези, които могат да определят дали въпросното обзавеждане би повлияло положително дори и на самото развитие на детето. „За по-малките деца, родителите внимават да няма остри върхове и ъгли, за да не се наранят, когато са на работа” споделят консултантите. Впечатление им прави, че родителите внимателно избират и матраците, на които децата ще спят. И докато преди години това определено не беше от особена важност, сега явно всички държат да спят на ортопедичен матрак. Освен това внимателно подбират и материите на обзавеждането, да не би децата да развият алергии и дори астма. Можете да намерите всякакви матраци в София.

Доказано е, че стаята влияе върху здравословното състояние на малчуганите. По-грижовните родители държат всичко да е изрядно. „Разбира се, не всички са вманиачени да гледат децата си под стъклен похлупак” твърдят от бранша. „Тези, които не разполагат с толкова много средства просто държат на удобството, но определено и те имат някакви съображения”.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!