≡ Menu

Колекция Есен Зима

Новата колекция Есен Зима на бранда  е съставена от стилни дамски облекла, които подчертават естествената красота на жените. Дрехите са доста различни, но всяка сама по себе си е уникална и стои по много елегантен начин. В колекцията са представени много блузи, туники, ризи, панталони и рокли. Също така, брандът изненадва дамите с няколко нетрадиционни предложения. Едно от тях е изисканият гащеризон, който е предназначен за по-провокативни дами с нестандартно мислене и усет към модата. Тази дреха подчертава деликатно дамските прелести, благодарение на оригиналната линия, която следва модела и на класическия черен цвят. Освен това, материята на гащеризона е фина и лека и всяка жена би се радвала кожата й да се докосне до такова съвършенство. Блузите и ризите от есенно-зимната колекция на изпъкват с актуален моден дизайн, с оригинални големи деколтета и паднали рамена. Дрехите са направени от качествени материи, които буквално обгръщат красивата женска кожа. Благодарение на високото съдържание на памук и еластан в материите на повечето дрехи, те са толкова меки, леки и еластични. Основните цветове са бяло, сиво, синьо и черно, но присъстват и дрехи с цветове в оранжево-червената и топлата кафява и бежова гама.

Туниките в колекцията позволяват свобода на движенията, тъй като са леки и с опростен модел. Разбира се, присъстват и по-ексцентрични дрехи, с които ще се набивате на очи и ще обирате жадните мъжки погледи, където и да отидете. Моделите на туниките са свободни и по-дълги. Това ги прави идеални за студените дни на годината. Съчетани с късо яке от новата колекция, със сигурност ще се сдобиете с перфектната визия за парти или за ежедневието. Якетата се отличават с повече обем, голяма качулка с пух и черни и сини цветове.

Панталоните с марка са в леко делови стил и са решени в класически черен цвят. Клинът в колекцията също е едноцветен, но е решен в другия класически и непретенциозен цвят – белият. Това го прави подходящ за съчетание с блузи, топове, туники и рокли във всевъзможни цветове.

Роклите от колекцията Есен Зимана бранда напомнят за лятото и слънчевите горещи дни с ярките си топли и закачливи цветове. Повечето рокли са с дължина около коляното, което ги прави идеални за комбиниране с високи кожени ботуши или клин и боти с нисък ток. За да изглеждате невероятно стилна и елегантна, възползвайте се от възможностите, които предоставя марката и носете дрехите си гордо и със самочувствие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!