≡ Menu

Кой парфюм е най-подходящ за зодията Ви?

Не вярвате в зодиите? Повечето от нас наистина не вярват и въпреки това следим хороскопа си, за да прочетем нещо интересно предстоящо за нас самите. Възможно ли е според зодиите да определим и парфюма, който да носим? Да, възможно е! Различните хора от различните зодии предпочитат различни съставки на парфюмите. Разбира се, винаги има изключения от правилото и все пак. В тази статия ще Ви представим най-предпочитаните съставки на парфюми според всяка от зодиите.

Водолей- Представителите на тази зодия харесват предимно цветните и свежи пролетни ухания. Основните съставки, които ги привличат в дадем парфюм са портокаловият цвят и розата. Тези цветя действат успокояващо на водолеите и им придават чувство на блаженост.

Дева- Представителите на тази зодия харесват предимно екзотичните и цветни парфюми. Те са по-подходящи за летния сезон. Девите са романтични и това е една от причините екзотиката да им харесва.

Рак- Раците са определено много чувствителни и с развито чувство за справедливост и това е и причината да харесват по нежните парфюми. Тези парфюми обикновено съдържат неустоимо нежното цвете жасмин, полъха на морски бриз или дори уханието на кактус. Повишената емоционалност на представителите на тази зодия ги кара да търсят именно такива прелестни и нежни парфюми.

Лъв- Лъвовете както всички знаем имат доста силно изразено чувство за власт и собственост. Именно това е една от причините представителите на тази зодия да харесват по-силни, остри и сладки парфюми. Те по принцип са подходящи за зимния сезон, но толкова добре пасват на същността им, че могат да ги ползват и през всички сезони.

Близнаци- Представителите на тази зодия са много самоуверени и освен това често сменят мнението си. Заради импулсивността си те харесват парфюми с цитрусови акорди, които добре прилягат на нервната им система.

Везни- Везните са силно уравновесени хора и те също предпочитат по цветните аромати. Нежните цветя като роза и фрезия пасват идеално на тяхната същност и характер. Въпреки, че са далеч от цветните, сладките миризми също са много често харесвани от представителите на тази зодия . Те ги правят по-решителни и уверени в себе си.

Скорпион- Скорпионите имат много странни предпочитания и едно от тях е уханието на нарцис. Рядко се срещат такива парфюми, но те са сред техните любими аромати. Останалите съставки, които са сред техните любими са: цитруси и ванилия. Тези акорди ги стимулират настроението им и ги правят по-открити за околните.

Стрелец- Лавандула, мъх и цитруси- това са сред любимите съставки на парфюми на представителите на тази зодия.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!