≡ Menu

Колко често да купуваме и по колко да харчим за детски дрехи?

Когато става дума за децата ни, нищо не е прекалено скъпо. Но разбира се трябва да пазаруваме разумно, за да успеем да купим всичко за нашите малки съкровища. Детските дрехи са сред нещата, за които купуваме най-често и за които харчим най-много пари, но каква част от бюджета си всъщност трябва да отделим за тях. Няма универсална цифра, която да даде всевалиден отговор на въпроса „Колко да харчим за детски дрехи?”. Въпреки това ще се опитаме да нахвърляме няколко основни точки относно цените и честотата на пазаруване на детски дрехи.

Всяко домакинство може да отдели различен дял или процент от семейния си бюджет за детски дрехи. Тук е важно да споменем и че всяко дете има различна нужда от нови попълнения в гардероба си. На някои деца, които са по-палави и дори бихме казали мърляви, по-често им се налага да ходят по магазините с мама и татко. Тук иде на реч за малчуганите, които унищожително цапат и съдират детските си дрехи. Родителите на тези деца ще се наложи да купуват редовно нови панталонки, блузки, чоропогащници и дори обувчици на хлапетата. Мъничетата, които са по-внимателни към външния си вид и съответно пазят повече детските си дрехи, ще имат нужда от нови попълнения в гардероба едва когато настоящите им станат малки.

Да не пропускаме и фактът, че всяко дете, независимо момиченце или момченце, обича да им нова рокля или нови дънки. Можете да използвате случая да купите нова детска дреха на мъничето си и като награда. Така хем то, хем вие ще сте доволни. И разбира се да не забравяме официалните тоалети за Коледа, за вечеря на ресторант с мама и татко, за тържеството в детската градина или училище. Между детските дрехи на сладурчетата ви задължително трябва да има един специален и официален тоалет, който много често е и най-любимият на хлапетата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!