≡ Menu

Сватбената агенция е като свекърва

В днешно време е особено модерно младоженците да наемат сватбена агенция за най-специалния и романтичен ден в живота им – денят на сватбата. Често съображенията на единия или другия от двамата влюбени са свързани с факта, че сватбената агенция разполага със специалисти, които могат и знаят по-добре как точно трябва да се случат нещата в деня на вашата сватба. Добре, ще си признаем, че наличието на специалисти в сватбените агенции е неоспорим факт, но това далеч не означава, че те знаят по-добре от вас как точно трябва да изглежда и по какъв начин трябва да протече вашата венчавка и сватбеното ви тържество.

Ако трябва да сме честни до край, не бихте ли се съгласили, че сватбената агенция изключително много напомня на „дърта свекърва”. Ако искате да не ви се бъркат в планирането и осъществяването на вашата сватба, ако не искате някой друг да взима важните решения и да прави избора вместо вас, много просто – то тогава не наемайте сватбена агенция. Постоянно някой да ви казва как трябва да се случат нещата и как е по-добре, е повярвайте, това е работа на свекървите, а предимството е, че те ви намилат на главата безплатно. Докато луксът да наемете сватбена агенция, може да ви легне доста скъпичко. По принцип хонорарът на сватбените агенции се изчислява процентно от общата сума, която дължите за услугите им. Другата възможна тарифа е фиксирана сума, отново въз основа на общото дължимо от ваша страна.

Ако пък наистина имате нужда от помощ с планирането, организирането и осъществяването на вашата сватба, а съветите, които получавате от вашата бъдеща свекърва ви се струват старомодни и скучни, то тогава не е зле да се спрете на подходяща за вас сватбена агенция. Така в крайна сметка ще имате една професионално организирана сватба, а кой знае може и свекърва ви да даде някоя добра идея за тържеството.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!