≡ Menu

Компютърната поддръжка помогна на бизнеса ми

Много бизнесмени в наши дни пренебрегват силата на компютърната поддръжка. Това е така, защото те смятат, че това е сериозен разход, който не могат да понесат. Аз се казвам Димитър Йорданов и осъзнах нуждата си от ит поддръжка, тъй като не мога да се справя с постоянните софтуерни и хардуерни проблеми, които ме затрупват в ежедневието на работното място.

На първо време спрях да мисля за тревогите на персонала ми. Всеки ден подопечните ми служители, се питаха какво по дяволите става с тези компютри. Аз ги разбирах, но не знаех какво да им отговор, тъй като не съм компютърен специалист. За щастие намерих добри специалисти, които ми предложиха 24-часова поддръжка на наистина високо равнище.

Умът ми се намести от тази статия, в която се обяснява що е то ит специалист и има ли той почва у нас. Вникнах в текста и разбрах, че е дошло време за наем на екип от компютърни специалисти, които да върнат нормалния режим на работа в офиса ми и един път завинаги да прекратят терзанията на служителите ми.

Не бива да си мислите, че компютърната поддръжка винаги е много скъпа и едва ли не недостъпна. Аз намерих хора, които ми искат по 15 лева за поддръжка на операционната система на компютрите, инсталират софтуер и правят диагностика на хардуера, за да ме информират за евентуални нередности. Това е много ниска цена за тази трудна работа.

В обобщение

В България няма недостиг на компютърни специалисти, тъй като има много компании работещи в ит аутсорсинг бранша и това са все успели хора. Те работят за нас, понеже искат да подобрят начина на водене на бизнес. Ако щете вярвайте, аз съм сред доволните клиенти, пък макар и те да са кът в страната. Опитайте ит услугите на стойностните фирми, и ще се поздравите с краен успех. Аз ви го желая от все сърце и се надявам да вървите напред.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!