≡ Menu

Круиз в Испания

В тази статия ще обърнем по-специално внимание на област Глаисия, тъй като атлантическия океан е от особено значение за имиджа и идентичността й. Разположена в северозападната част на Испания, област Галисия е специално място за посещение, когато става дума за туризъм в Испания. Две от най-силните характеристики на областта са прелестите й и нейните жители.

През последните три години, големите градски пристанища на Галисия са се утвърдили като важна част от круизните маршрути в Испания.Най-добрият начин да си тръгнеш от там е когато видиш първите лъчи на изгряващото слънце след вечерния купон на борда на кораба, който бавно навлиза в Атлантическия океан.

Виго и Ла Коруния(градове в област Галисия) са две от възможностите за избор между основните круизни маршрути. Основното предизвикателство пред което са изправени е да се позиционират като главни пристанища от където да отплават всички трансатланчиски кораби.

През пролетта и лятото, няколко круизни маршрути преминават през централната част на Атлантическия океан и спират на брега на Иберийския полуостров в Испания и Португалия: Виго, Кадис, Лисабон и Портимао. От там ще се отправят на юг до португалския остров Мадейра, където спирката е в архипелага на град Фуншал. На Канарските острови в Испания, спирките ще са в Лас Палмас де Гран Канария и Аресифе, от където круизните кораби ще се отправят към най-туристическите пристанища в Мароко: Казабланка и Танжер.

Готови ли сте за вашата почивка в Испания? Бихте ли желали да отидете на круиз в Испания? Опаковайте багажа си възможно най-бързо, но не забравяйте да вземете със себе си положителна енергия и желание да се забавлявате, за да изживеете мига пълноценно. Само една хубава почивка може ви накара да забравите за ежедневието, наистина да се отпуснете, да се забавлявате и да се насладите!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!