≡ Menu

Лаптопи Satellite Pro R850 на Toshiba – характеристики на серията

Серията лаптопи Satellite Pro R850 е предназначена за бизнес потребителите, готови да платят колкото трябва, за да получат лесни за ползване лаптопи с безкомпромисно качество.

На първо място, процесорите IntelCore от второ поколение при тези лаптопи осигуряват перфектна производителност, скорост и увеличена продуктивност за потребителите. Всички модели лаптопи от серията са снабдени с качествени батерии с дълъг живот, осигуряващи на потребителите им 7-8 часа непрекъсната автономна работа без достъп до допълнително електричество. Друго предимство за бизнес потребителите е издръжливият корпус, изработен по технологии, осигуряващи възможно най-ниско тегло за параметрите на тези лаптопи. Висококачественият HD-дисплей със светодиодна подсветка е с диагонал 15.6 инча и осигурява оптимално съчетание на максимално добро качество на картината и достатъчно голям екран за бизнес презентации, дори и при енергоспестяващ режим.

С тегло от около 2.49 кг. тази серия лаптопи на Toshiba показва, че олекотеният дизайн не винаги е противопоставен на перфектната функционалност. Освен здравия корпус на тези лаптопи, Toshiba е внедрила и технология за допълнителна защита на твърдия диск.

Според проучване на водеща американска компания, 68% от потребителите са разливали поне веднъж някаква напитка върху клавиатурите на своите лаптопи и настолни компютри. В мнозинството от случаите това е довело до непоправими поражения за притежателите на лаптопи. Затова огромен плюс при серията лаптопи Satellite Pro R850 е наличието на устойчива на разливане на малки количества течности клавиатура. От Toshiba гарантират, че случайното разливане на до 30 мл. течност върху клавиатурата на тези лаптопи няма да окаже последствие върху работата на основните вътрешни компоненти и съхранените данни.

С това вероятността за загуба на данни или повреждане на лаптопа при падане или други често срещани инциденти наистина е сведена до абсолютния минимум.

Освен максимална сигурност, тези лаптопи осигуряват и всичко, което един потребител може да иска по отношение на свързаността и качествения и бърз трансфер на данни. Серията лаптопи Satellite Pro разполагат с високоскоростния USB 3.0 порт, а наличният HDMI-интерфейс доосигурява перфектната свързаност с всички възможни периферни устройства, нужни на бизнес потребителя.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!