≡ Menu

Пътуване до Лондон

„ Свят в един град”, редовно наименуван така, заради събралите се и напускащите различни етноси, народи, раси, и култури. Лондон, метрополисът, в който всеки път, когато сте там, ще долавяте по нещо атрактивно.

Mегаполиса е един от най-красивите центрове в Европа, намираща се от двете бряга на река Темза, с обичайните непрекъснати дъждове, Лондон е метрополисът, в който ще изживеете своята мечта.

Кътчетата, които не бива да забравяте са Националната галерия (National Gallery), която, със своята колекция от внушителни картини, се познава за една от най-значимите на интернационално ниво галерии; Кулата на Лондон(Tower of London)- където ще се потопите в жестоката кралска история; Британският музей(British Museum); Окото на Лондон;.

Най-добре е да се концентрирате върху една индивидуална област, далечно коя- има какво да гледате из всеобщия метрополис, само така ще докоснете истинската увлекателност на този културен център.

Полети до Лондон:

В Лондон има едни от най-големите и натоварени аеропристанища в Европа.

На 15 мили от Лондон, се намира огромното по своите числа Международно летище Хийдрол. И ако сте забравили да се подготвите с местната валута- тук ще ви окажат отбрано обслужване.

Най-големите аеродруми в Лондон са: летище Гетуик, летище Stansted, летище Luton и летище Heathrow.

Имате планове да пътувате до Англия може да си купите изгодно самолетни билети до Англия на някой от нискобюджетните авиокомпании извършващи директни полети.

  • От летище София до летище Лутън, Британия най-евтино може да летите с унгарската нискотарифна авиолиния.
  • От летище София до летище Gatwick, Британия най-изгодно може да прелетявате с нискотарифна авиокомпания изиджет или редовната авиокомпания България еър.
  • От летище Пловдив до летище Stansted, Британия най-изгодно може да летите с ирланската нискотарифна авиолиния ryan air.
  • От летище Варна до летище Luton, Лондон най-евтино може да прелетявате отново с нискобюджетна авиокомпания Уиз еър.

Не забравяте, че колкото по рано си ангажирате самолетни билети., толкова по икономични ще са те.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!