≡ Menu

Магнитни наколенки – ето го спасението от досадните болки!

Трябва ли да припомняме, че с годините хрущялните тъкани се износват и започват проблеми със ставите? Най-често постоянните болки са в коленете – това е мъчително, досадно, ограничаващо! Първата реакция на всеки човек, който има такъв проблем, е да потърси хапче срещу болката. Но действието на лекарството преминава – и болката се завръща. Разумно ли е да си създаваме нов здравословен проблем, като се пристрастим към медикаментите!?

Има друг начин да овладеем болката в коленете и той се нарича магнитни наколенки магнетична сила. Става дума за магнитни наколенки от нов тип: при тях гумираните ленти с вградени магнитни елементи създават общо поле с интензитет 1000 гауса. Това е специфичното за продукта – нито един друг вид наколенки не създава общо магнитно поле. Според експерименталната употреба и потребителски анкети лентите Магнетик Пауър дават траен резултат приблизително след 10-15 дни.

В какви случаи помагат магнитните наколенки? Действат добре при преумора, шипове, артрози, при износени хрущяли в колянните стави. Тази група страдания, свързани с възрастови промени, не могат да се излекуват окончателно. Те обаче могат да се повлияват и магнитните наколенки са добър вариант за това. Гъвкавите ленти на Магнетик Пауър са олекотен вариант за магнитотерапия в домашни условия. Наколенките ползват лечебното въздействие на локално магнитно поле, което облекчава болката чрез подобряване на кръвооросяването и тонизиране на мускулните връзки и сухожилията.

Носенето на този вид магнитни наколенки не затруднява, не ограничава движенията. Прикрепването на лентите става със залепваща част и се регулира в зависимост от телесния размер. Самите ленти са с подсилена гъвкава конструкция; те не се начупват при продължителна употреба и поддържането на хигиената им е удобно.

Магнитните наколенки могат да се използват както при остри състояния, така и превантивно – в случаи на предстоящи натоварвания на ставите, промяна на времето и ситуации, създаващи дискомфорт. Облекчават ограничените от стари травми или възрастови промени движения.

За отбелязване е и това, че носенето на Магнетик Пауър няма странични негативни ефекти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!