≡ Menu

Мания по хранителни добавки, но не и подаръци

С настъпването на тази страхотна мания, която започна сред момчетата по трупането на мускулна маса и изглеждането като културист, започнаха да се консумират и голямо количество хранителни добавки.

Рекламите за това са много и навсякъде, с което допълнително набиват на момчетата в главите, че трябва да пият подобни неща, за да станат големи и силни Дори напоследък стана често срещана тенденцията да се подаряват под формата на подаръци по различни поводи. Било то за имен ден, за рожден ден, за годишнина или дори и без повод.

Още повече, че по-голямата част от хората ще се зарадват да получат хранителни добавки, с които да се постегнат малко. Иначе те самите едва ли биха дали толкова пари, за да си купят нещо подобно. Някак си хората не мислят толкова за себе си и не си купуват неща, които ще са полезни за тях. По-скоро биха си купили някакви други подаръци – нещо, което е малко по-материално, като бижута или дрехи например. Също така и алкохолът е много добър вариант. Разбира се, ненужно е да се казва колко по-вреден е той и как няма никакви полезни качества, за разлика от хранителните добавки.

Това, което не е хубаво е, че хората обикновено ги взимат за да трупат именно мускулна маса, а не мислят и за това, че те могат да се приемат и просто като подсилване на имунната система. Те от своя страна си купуват такива подаръци и ги пият в огромни количества, което може да доведе до негативни последици за здравето. Колкото и да са полезни, трябва много да се внимава с прекалената употреба на хранителни добавки, както и с всичко останало, разбира се. Трябва да се приемат в препоръчителните дневни дози и да не се взима повече.

Това е много трудно да се направи, особено когато хората ти подаряват толкова много такива подаръци и те се трупат и трупат, както често става.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!