≡ Menu

Модни съвети за зимния сезон

Зимата е сезон в който хората имат много прекрасни поводи да се събират и празнуват заедно. Независимо дали става въпрос за Коледа, посрещането на Нова година или празнуването на Свети Валентин, дамите трябва винаги да бъдат подготвени подобаващо. Ето няколко съвета какви дамски дрехи да изберете според повода, за да бъдете безупречни и неотразими.

На коктейл

Тука имате възможност да избирате между доста варианти. Добра работа може да свърши лека рокля в пролетни цветове с къси или три четвърти ръкави. За предпочитане е да е с V – образно деколте. Не забравяйте да допълните финалните щрихи с някое бижу. Пробвайте с висящи обеци, огърлица или гривна от мъниста и добавете към това някакви секси обувки.

На Коледа

Нещо удобно и полуофициално е винаги добър вариант. В зависимост от вида на тържеството и къде ще бъде то изберете подходящи обувки. Ако сте навън, по-добре изберете обувки с ниски токове и не забравяйте чантата ви да има надпис „Весела Коледа“.

На сватба

Уверете се че вашето облекло не наподобява това на булката и че не я засенчвате. Противно на общоприетото мнение черното е приемлив цвят за сватба. Решете какво да облечете в зависимост от това какъв вид е сватбата. Ако е официална изберете официална рокля или пола със сако. Ако сватбата е на плажа облечете нещо меко и надиплено. Прибавете към това подходящи обувки, чанта и бижута.

Вечеря навън

Сложете вашите любими панталони, пола или рокля и прибавете към тях жилетка, болеро или блуза без ръкави. Фокусирайте се върху жилетката или болерото. Добавете към всичко това някакво бижу и сте готови за вечерта.

На Нова Година

Може да пробвате с рокли на копринени пластове която имат някаква щампа на романтична тематика. Друг вариант е дълга пола комбинирана с втален топ и пуловер от кашмир. Сложете обувки на високи токчета и вземете с вас подходяща малка чанта. Довършете външният си вид с висящи обеци инкрустирани с камъни в меки цветови тонове.

Независимо дали сте на парти коктейл, вечеря или на официално събитие, вашите дрехи трябва да впечатляват. Довършете своят външен вид с подходящите бижута, обувки, чанта или колан и блеснете пред всички със своя добър вкус.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!