≡ Menu

Модни тенденции от изминаващата година, към които си струва да се придържате

Ето че и тази година е към края си. Но все пак, не бива да избързвате с изхвърлянето на старите дрехи или такива, които пък смятате, че вече не са модерни. Пролетта и лятото ще почукат съвсем скоро на вратата ни и мислейки в перспектива, изхвърляното на някои от старите дамски дрехи ще бъде доста неразумна постъпка. Гледайки в посока следващата година, ето и нашите съвети с които непременно трябва да се съобразите за да бъдете актуални и в същото време да спестите доста пари и време.

В последните две години се забелязва тенденция за изящност и бляскавост, а в дрехите се срещат всякакви металически нюанси – сребро, злато и други. Разбира се това е имитация а не истинско злато, но пък ефектът е поразителен. Според нашата специалисти, тази тенденция ще се запази и през следващата година, като световните модни подиуми ще бъдат озарени от подобен отблясък. Затова нашият съвет е в никакъв случай не бързайте да се отървете от тези придобивки. Разбира се, не бива да прекалявате, металните нюанси трябва да допълват и да изграждат една цялостна ефектна визия а не да водят до кич и натруфеност. Избирането на лъскави материи не е лесна работа, но правилното и умереното им съчетаване може да ви изгради една изискана и стилна визия.

А ако някои ви каже, че кожените изделия се носят само през зимата, опонирайте им че не са в крак с модните тенденции. Освен всепризнатите предимства на кожата да изолира студа и предпазва, кожените дрехи са универсални и не е проблемно да се обличат и през останалите сезони. Нещо повече – качествена и стилна дреха от такава материя се намира наистина трудно. Например една стилна кожена пола е идеална за вечер даже и през лятото. Все пак избирайте поли или дамски рокли от по-леки материи и нюанси. Кожените изделия са перфектно решение за събитие след залез слънце през лятото или през чудесен пролетен ден. Дрехи от този тип са универсални и са перфектното решение, както във всекидневието така и при строго официални случаи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!