≡ Menu

Съновникът помага да разгадаете вашите желания и страхове

Едва ли сте предполагали, че съновникът може да ви помогне да разгадаете вашите най-дълбоки желания и страхове. Да, но това наистина е така. Съновникът е тълкувател на сънища, а именно в нашите сънища са скрити и тайнствено кодирани най-съкровените ни желания и надежди, както и най-дълбоките ни страхове. Разгадайте значението на вашите сънища с помощта на съновник и опознайте себе си!

Но преди да престъпите към използването на съновник, е необходимо да изпълните няколко важни стъпки. Веднага щом се събудите запишете, колкото е възможно по-подробно съня си. Дори да си мислете, че си спомняте ясно съня, запишете го, защото неусетно той ще отлети от съзнанието ви с напредването на деня.

След като сте записали подробно случилото се в съня ви, подчертайте най-силните моменти, независимо дали те са били положителни или отрицателни за вас. Така ще сте напълно наясно какво да търсите в съновника.

За по-лесна употреба съновниците са подредени по азбучен ред. Потърсете и препишете значението на всеки един акцент от съня си. В съновника ще намерите не само тълкуванията на съществителни имена (като чадър, автомобил, човек), но и на глаголи (например тичам, пуша) и всякакви описания (това може да е цвят или състояние – черен, весел). Препишете значенията, които сте намерили в съновника, и се опитайте да ги сглобите в едно смислено тълкувание. Започнете от основната тема или доминиращия елемент във вашия сън. Така ще знаете кое от значенията, извадени от съновника, ще е основното, към което да прибавите другите тълкувания. Наслагвайте и комбинирайте отделните значения, докато получите смислено тълкувание на съня си.

Трябва да сте наясно, че съновникът не може да ви даде пълен и абсолютно еднозначен анализ на вашия сън. Съновникът е един сборник с тълкувания, който може да ви помогне сами да стигнете до скритото значение на вашите подсъзнателни желания или страхове, които се отразяват във вашите сънища.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!