≡ Menu

Морковена терапия за жени

Всички жени искат да изглеждат ослепително и зашеметяващо, без значение от възрастта си. В тази борба на помощ идват бабините рецепти от книгата с народна медицина. Днес ще разгледаме един страхотен начин за тази цел или така наречената морковена терапия за жени.

Морковите не са само Бета каротин, но също така имат много полезни свойства, като например да се грижат за кожата ни. Те са много богати на витамини и микроелементи. Съществуват множество известни рецепти с тях, които лесно можем да си направим в домашни условия. Често сме объркани от разнообразието и не знаем на коя от тях да заложим за по-бърз, но също така сигурен ефект. Все пак всичко тук зависи най-вече от ефекта, който търсите за себе си. Някои жени искат да избелят кожата си, други да се справят с проблемната кожа, а трети – да върнат стрелките на времето назад.

Така, нека сега да започваме. Главното нещо, с което ще ни помогнат да се преборим морковите е липсата на еластичност. С времето много жени започват да страдат от този проблем и ще се зарадват на толкова лесен и простичък начин за решаване на проблема завинаги. Така, главното правило тук е мазнината. Да, правилно прочетохте. Сигурно много жени са чували, че голяма част от витамините и полезните вещества не могат да се усвоят от тялото ни без мазнини, защото те се разтварят в тях. Така ние насищаме организма си, борейки се с много проблеми, но също така, подобрявайки значително нашето здраве. Изхождайки от това, не забравяйте да добавяте тази основа, когато си правите маски с моркови. Това може да са различни продукти – сметана, зехтин и така нататък. Ако обаче кожата Ви е прекалено мазна, тогава най-добре е да добавите мляко. Тук обаче всички жени трябва да запомнят, че за да имат нашите маски гъста консистенция, трябва да добавят към нея брашно, нишесте и други.

Не пренебрегвайте силата на морковите и редовно ги използвайте, за да освежите и да върнете еластичността на кожата си. Безспорно няма да съжалявате и все по-често ще прибягвате до рецептите на полезната народна медицина. Всички жени трябва да се грижат за себе си, затова никога не забравяйте това!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!