≡ Menu

Моята история за изработка на сайт

И така дойде момента в който трябваше да се правят два уеб проекта – изработка на сайт и втория изработка на онлайн магазин. И двата Интернет проекта бяха предназначени за един човек, който имаше две фирми.

Една предлагаща услуги и за нея беше предназначена услугата за изработка на сайт, а втората фирма предлагаше продукти и следователно за тази фирма беше предназначена услугата изработка на онлайн магазин.

Естествено при такава пакетна поръчка се предлага отстъпка от цената. Работата започваше днес, като и услугите за изработка на сайт и тези за изработка на онлайн магазин се извършваха едновременно. За това бяхме мобилизирали всички хора във фирмата и предоставихме 100% съпорт по тези проекти.

След като процесите по изработка завършеха щяхме да започнем оптимизация, за да позиционираме сайта и онлайн магазина в челните позиции на гугъл България. Много е важно, ако си поръчате изработка на сайт или сте се насочили към изработка на онлайн магазин, да си осигурите и SEO оптимизация, за да се видят Вашите сайтове в Интернет.

Точно по този начин ще си докарате допълнителен трафик и вероятни клиенти. А точно това е смисъла на бизнеса. Ако нямате реклама нямате бизнес, а в наши дни рекламата е изцяло в Интернет и все повече хора ще търсят в Интернет. Следователно, ако предлагате услуги си поръчайте изработка на сайт, в който да предложите услугите си, а ако предлагате и дистрибутирате някакви продукти Ви трябва онлайн магазин, където да предлагате продуктите си в Интернет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!