≡ Menu

Мъжки часовници – подходящи ли са за подарък

Вярва се, че един от най-лошите избори, които можем да направим, е да подарим часовник на любимия човек. По всеобщо мнение той започва да измерва времето до вашата раздяла. Някой поверия дори са още по-странни, като се смята, че часовникът отмерва времето, което остава на човека на тази земя. В наши дни обаче малко мъже се поддават на суеверията. Голяма част от господата ще бъдат поласкани ако получат някой от най-новите модели мъжки часовници като подарък за празниците.

Суеверието вярно ли е? Дали най-лошата идея за подарък включва мъжки часовници

Малко факти за поверието. Вярва се, че ако подарим на любимия ни мъж някой от модерните мъжки часовници, това няма да донесе нищо добро на нашата връзка. Че скоро ще се скараме и за това ще е виновен часовника. Женените двойки са застраховани, така че, успокоите се жени. Смята се, че кармичната връзка, която е създадена между двама влюбени, които са изрекли сватбени обети, е прекалено силна, за да може часовника да я развали. Дори за първата и десетата годишнина от сватбата подходящият подарък е часовник.

Кой точно модел мъжки часовник да изберем за подарък?

В наши дни часовниците много отдавна не са само и единствено вещи, с които се отмерва времето. Те са различни дизайнерски изпълнения, проектирани като бижута, изработени от благородни метали, внушаващи стил. Те са белег за мястото на мъжа в обществото, билет за по-отбрано общество. Много е важно да знаем какво е обкръжението на любимия мъж, тъй като разнообразната гама от мъжки часовници, предлагана в магазините, може да ни заблуди и да купим нещо, което не отговаря на изискванията на половинката. Така подаръкът ще се „загуби“ и никой от нас няма да е доволен. Може би суеверието за раздялата води началото си от неправилно избран часовник…

Актуални ли са камъните върху мъжките часовници

Мъжките часовници са изключително различни модели по вид, цвят, цена, форма и какво ли още не. Някой от тях са класически, без особени украшения, някой са новаторски и дизайнерите разпускат фантазията си върху проектирането им. Важно е да знаем какво ще се хареса на партньора ни. Ако той е човек, който харесва бижута и камъни, няма да има нищо против часовникът му да е украсен дискретно, а защо не и не толкова дискретно, с тях. Ако е по консервативен тип, не рискувайте. Първо се опитайте да разберете точното му желание, и чак след това тръгвайте по магазините.

Независимо от поверието, мъжките часовници са били и ще си останат един от най-желаните подаръци. Така че, ако има на кого да подарите красивата вещ, не се колебайте – проклятието се разваля с дребни монети, а вашият партньор ще бъде щастлив.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!