≡ Menu

Научете повече за парфюмите от Прада

Създадена през 1913 от Марио Прада, Prada е моден лейбъл специализиран в производството на луксозни изделия за мъже и жени. Парфюмите от Прада винаги са били сред най-известните и затова решихме да разгледаме някои от тях.

Prada Candy

Този е от парфюмите на Прада, които се различават от всички предишни по силната си женственост и прекалено силното си ухание. Един много цветущ аромат, който е доста уникален. До сега Прада се е придържал към по-класически и традиционни ухания. Но Candy е отражение на новата идея за жената според дизайнерите от тази компания: тя е дръзка, чувствена и изпълнена с живот.

За да разгърнем още повече представата ви, че това е едно необичайно ухание за Прада ще трябва да се сблъскате с рекламата – красиво момиче бяга като лудо на сцена, на която се репетира спектакъл, тя е щастлива и на моменти се вижда розовото и бельо. Това определено не е типично за типично елегантните парфюми ( и техната реклама и идея като цяло) от Прада. Дори името, шишенцето и опаковката достатъчно ни отдалечават от мисълта за обичайното, което бихме очаквали от тази марка.

Prada Infusion d’Homme

Ситуацията, която би описала най-добре това ухание е силно позната на повечето от читателите: попаднали сте в град в чужбина, далеко от дома, и сте в магазин, който продава много скъпи и редки неща където се натъквате на великолепна кутия със сапуни, всеки един от които опакован ръчно в хартия и с голяма панделка. Уханието му е невероятно, такова до което не сте се докосвали никога преди. Кара ви да се размечтаете, че го използвате обратно у дома. Проблема е, че за да имате този артикул трябва да платите много. Почвате да се колебаете. След дълги колебания пред магазина, това което виждате е кутията в ръцете ви докато ходите по улицата.

Уханието на Прада е като на много скъп сапун. Създаден от Даниела Андриер това е един от тези мъжки парфюми, които ухаят на чистота и свежест. Това е ухание, което биха ползвали тези, които искат да ухаят на чисто и спретнато, без да натрапват на никого парфюма си. Може да се каже, че уханието му е унисекс. В крайна сметка то е много дълготрайно и е правилният избор ако искате да ухаете постоянно на току-що изкъпано.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!