≡ Menu

Невероятни предложения за почивки в групово пазаруване

Наскоро участвах в томбола и спечелих две страхотни почивки от групово пазаруване. Едната беше само за 3 дни, но на едно прелестно място в планината, в полите на Родопите. Трябваше да се настаним в една хижа, която се намира кажи речи в самата гора.

Хубавото беше, че тези почивки бяха за лятото, иначе щяхме да умрем от студ в тази сенчеста гора. Беше невероятно приключение, макар и за 3 ни. Почувствах се като истински планинар, откъснат от цивилизацията, заобиколен от борове и ели. Сега като се замисля и почивки на море щяха да ми допаднат, ама такъв ми бил късметът. Не че се оплаквам, рядко на човек му се отдава шанс да спечели някаква награда, това си е чист късмет.

Не че съм голям късметлия в живота, но пък явно сега е дошъл моментът на щастието. Та да се върна на моите почивки, които в последствие разбрах, че са организирани от някакъв сайт за групово пазаруване. Еми, не ми остава друго, освен да кажа едно голямо благодаря на този сайт за тези почивки. В планината беше супер, запознах се и с други туристи, които бяха отседнали в близост до моята хижа.

Пропуснах да кажа, че спечелените от мен почивки бяха за двама и аз взех за компания моят най- добър приятел от детство. И той по принцип би предпочел почивки на море, ама и на тази много му хареса. Та кой би се разсърдил на безплатни почивки, с осигурени нощувки и транспорт. Почивката беше на едно тихо и спокойно място в едно селце, далеч от прашните софийски улици. А бе с една дума, беше супер.

Играхме на карти със съседите ни, ходихме на риболов, разглеждахме местността и истински се забавлявахме. Единия ден отскочихме до съседния курорт да разгледаме и там какво има. Направихме си готини фото сесии и изживяването беше невероятно.

Следващият път ще участвам в томбола, с награда почивки на море.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!