≡ Menu

Не забравяйте да подберете интериорните врати едновременно с подовата настилка

Интериорните врати са тази неотменна част от околното пространство, за която никога не бива да се забравя при обзавеждането на дома. Подобна небрежност може да доведе до много нежелателни последствия. Понякога се оказва, че след внимателно планиран ремонт, който е изчерпал целия ви запас от финансови и душевни спестявания, изведнъж виждате, че нещо не е точно както сте си го представяли. Подбрали сте внимателно подовите покрития, после цвета на стените, мебелите. Подредили сте всичко според вкуса и желанията си. Но сте забравили да прецените естетическата роля на интериорните врати, които трябва да бъдат максимално свързани с всеки друг детайл в стаите.

Без тях идеалната атмосфера у дома е невъзможна, защото именно те дават тон на целия интериор. Те са свързващото звено между отделните светове, в които сме превърнали стаите в апартамента. Те ни пренасят от един свят в друг и предсказват настроението, с което пристъпваме в стаята.

А ако предварително си дадете време да проучите и потърсите най-подходящата, ще откриете, че ви се предлага огромен избор. Вариациите от цветове и материали са толкова много, че това даже ще ви затрудни, докато откриете перфектната врата за вашия дом. Съвременното производство на интериорни врати е способно да задоволи всеки вкус и да се впише във всеки стил. Има класически, модернистични, изискани и шокиращи врати.

Най-скъпите са изработени от масивно дърво. По-евтини, но не по-лоши, са ламинираните или ПДФ. Те са достъпни за всеки джоб, а позволяват да се създаде впечатление за лукс и изисканост. Този тип врати не искат особена поддръжка, почистват се лесно, по-малко се влияят от влага, отколкото вратите от масивно дърво. Можете да ги миете с всякакви почистващи препарати, ако не съдържат абразивни вещества. Достатъчно е 1-2 пъти в годината да използвате полираща смес за почистване, за да поддържате интериорните врати във вид, сякаш току що сте ги купили.

Представете си насладата от естетическото усещане да отваряте врата, която изглежда по цвят и текстура като най-скъпо и екзотично дърво. Има и дъб, и орех, и ясен – не евтина имитация, а пълно съвпадение на излъчването и вида. Няма начин да бъдат различени с просто око от оригиналните.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!