≡ Menu

Обзавеждане за баня

Обзавеждане за баня или банята една малка вселена.

Наскоро търсейки идеи за обзавеждане за баня попаднах на една много интересна и иновативна колекция мебели за баня. Всъщност запознавайки се с тази колекция, смятам, че тя е много повече от това, по скоро начин на мислене, на изразяване, на това да съчетаеш правилно линии форми и цветове. Тази колекция е умелото съчетаване на всички компоненти: Дизайн, оригиналност и модулност – изкуство, изцяло изразено от фантазията.

С помощта на това обзавеждане за баня, всичко се преобразява на мига. Всички форми се съчетават по уникален начин и линиите придобиват смисъл. Мивката е основен елемент, който се централизира в средата на банята. Дизайнът е изключително динамичен и различен. Цялата обичайна концепция се променя. Следвайки разнообразието на своите желания може да играете с елементите предлагани от колекцията за да постигнете цялостно завършен вид на визията на вашата баня.

Съвременната баня предлага много различни форми. В центъра на помещението на остров е изнесена мивката. За удобството на всички мивката се превръща в стратегически център достъпен от всички страни. Около този остров са разположени останалите зони на ваната, шкафчетата, душа и тоалетната. Подредбата е преосмислена и пространството е изцяло променено. Достъпът е улеснен, а удоволствието е от всички страни.

Остров на удоволствието е мивката в новите, модерни бани. Скален блок или полуостров, направен в центъра на банята и създаващ невероятно удобство. Пространството се улеснява и с монтирането на плъзгащо се огледало, отварящо се само с едно протягане на ръката. Огледало, което можеш да дръпнеш настрани, да го издърпаш по-близо, да го приближиш към светлината и да го издърпаш още по-близо. Изработката на това новаторско огледало е резултат от много и задълбочени проучвания сред потребителите.

Цялата колекция обзавеждане за баня е изработена в новаторски стил целящ постигането на всякакво удобство и оптимално използване на помещението.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!