≡ Menu

Обзавеждане за тоалетни на обществени места с дозатори и хигиенни консумативи

Замисляли ли сте се колко минималистично може да обзаведете тоалетните във вашето заведение или в обществената сграда, за която отговаряте, и въпреки това те да са удобни и функционални.

Какво е безусловно необходимо в една тоалетна, натоварена с голям поток от преминаващи, ако не броим тоалетната чиния или клекалото, казанчето, закачалките и огледалата, кошчето? Много малко неща – три – да речем:

• дозатор за тоалетна хартия

• дозатор за течен сапун

• дозатор за хартиени кърпи за ръце или сешоар за ръце.

Бързо и лесно – с няколко клика – можете да получите нужната ви информация за тези вещи в онлайн магазинът ни – фирма за хигиенен мениджмънт и консултация. Специалистите на фирмата са подбрали за вас продукти, съобразени със съвременните тенденции в дизайна и технологиите. Артикулите предлагат високо ниво на хигиеничност и сигурност при използване; лесна употреба и икономичен разхода на консумативи.

Дозаторите за тоалетна хартия са твърде разнообразни като дизайн, цена и начина на дозиране на хартията. Можете да избирате от моделите SmartOne, които представляват напълно затворена система и всеки потребител има контакт само с листа, който откъсва. Или пък да се спрете на изключително здравите и надеждни Tork Elevation Т2 (3, 4), които може да са за ролкова хартия или хартия на пачки. Красиви и здрави са дозаторите на Лотус Професионал, изработени от неръждаема стомана и инокс. Дозатори за тоалетна хартия Kimberly Clark са за хартия на пачка, евтини са и един къс хартия е равен на четири къса от стандартната ролкова тоалетна хартия.

Дозаторите за течен сапун, дезинфектант или шампоан и душгел са както с пълнители, така и за наливен консуматив. Можете да изберете с по-голям или по-малък резервоар – според потока потребители. Особено популярни са диспенсърите със сензор, които пускат доза миещ препарат безконтактно и така свеждат до минимум пренасянето на зарази. Най-евтин е дозаторът за наливен течен сапун „Виали”. Той е с модерен дизайн. От пластмаса е. Осигурява икономичен разход на консуматив. Може да се заключва. Най-скъп е дозаторът за сапун на пяна със сензор FOAM N’ WASH. Той е за 2500 дози и е със заключващ механизъм.

Дали ще изберете дозатор за еднократни кърпи за ръце или сешоар за ръце, зависи от много фактори. Преценете ги внимателно, защото първоначалната инвестиция не е всичко. Много е важно колко ще се харчи за консумативи и с каква бързина ще бъдат обслужвани потребителите. Сешоар за ръце „Торнадо” е неколкократно по-скъп от най-скъпия дозатор за хартиени кърпи. Но икономичността му спрямо дозаторите за кърпи е около 80%. Той е със сензор. Осигурява висока скорост на топлия въздух и един човек се задържа пред него за около 15 сек.

Ако си харесате диспенсъри, каквито досега не сте ползвали и се чудите как ще ги захранвате с консумативи – не се притеснявайте. Онлайн магазинът ни предлага и консумативите, подходящи за съответните дозатори.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!