≡ Menu

Облечете цветни дрехи за свежо настроение

Традиционно пролетно-есенния сезон е времето на леките, ефирни дрехи в богата цветна палитра. Памучните и ленените тъкани са подходящи за ежедневието, а коприната и шифонът са чудесен избор за елегантната вечерна визия на дамите.

Дизайнерите предлагат истинско разнообразие от дамски и мъжки дрехи, които ще са особено актуални за пролетта и лятото. Късите панталонки са идеално решение за дамите, които залагат на по-предизвикателното излъчване. Мини полите също са добър вариант, въпреки че по-дългите поли от прозрачни материи са не по-малко секси. Вталени панталони със скъсен силует или тесни дънки също са задължителен елемент в пролетно-летния дамски гардероб.

Можете да обиколите магазините за дрехи и да изберете онези артикули, които подхождат на стила ви на обличане. Факт е, обаче, че този сезон модните експерти препоръчват ярки цветове, които създават свежо настроение. Жълтото, цикламеното, портокаловото и тюркоазеното са сред най-горещите трендове за пролета.

Принтовете също предлагат най-различни възможности за избор. Животинските жарки придават по-екзотично усещане. Етно мотивите са подходящи за всички представителки на нежния пол, които обичат да привличат вниманието на околните. Геометричните и дигитални принтове пък са абсолютен хит тази година. За предпочитане е да са в контрастни ярки цветове. Трябва да признаем, че наред с пъстрите нюанси, бялото и черното също са особено актуални.

Шарките присъстват не само в дрехите, но богато украсяват както различните модели дамски обувки, така и аксесоарите. Флоралните мотиви са другият горещ тренд тази година. Те могат да са във дръзки ярки цветове или пък в нежни пастелни нюанси. Пролетта е най-подходящият сезон за атрактивните флорални мотиви. И това не е никак случайно. Те символизират нежността, свежестта и красотата.

Разгледайте модните списания и блогове и съберете идеи с какви артикули да обновите и освежите пролетно-летния си гардероб. Разбира се, най-важното е да носите дрехите си с вкус и приповдигнато настроение.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!