≡ Menu

Обувки големи номера – наистина ли е толкова трудно да ги намерим?

Най-големият кошмар, когато става въпрос за търсене на обувки, е или големият, или малкият крак. Без значение дали става въпрос за отчаяно търсене на дамски обувки големи номера – и с високи токчета, защото са за повод – или за мъжки обувки малки номера, хората с такива проблеми сами ще признаят, че понякога, пазаруването им може да се превърне в истинска лудница, ходене по нервите, лутане насам-натам. Оставяме настрана хората с малки крака и се съсредоточаваме върху търсенето на обувки големи номера. Питаме се днес: толкова ли е трудно наистина да ги намерим, или не? И по-конкретно: какви са подходите и съветите, които трябва да следваме, ако имаме голям крак и спешно имаме нужда от обувки. Ето няколко идеи, които биха били доста ефикасни за вашия случай:

  1. Попитайте директно любимия си производител

Някои фирми са склонни да създават отделни колекции, тоест партиди за такъв тип клиенти. Обикновено говорим за популярни марки и най-вече за немски обувки. Нищо няма да ви коства обаче да направите справка и при вашия производител: та дори и да не е немски.

  1. Замислете се за ортопедични обувки

Те се изготвят по поръчка, затова и колкото и голям крак да имате, ще намерите и свой номер обувки. В случая, ще уцелите два заека с един куршум: ще си намерите обувки големи номера и всички те ще са свръх удобни, максимално комфортни, пазещи краката ви от всякакви нежелани деформации.

  1. Използвайте интернет

Замислете се колко много време бихте похабили, ако трябва да обикаляте целия град, да влизате във всеки магазин за обувки и питате навсякъде за обувки големи номера. Това е минимум една седмица ходене по мъките. Ако търсите в интернет, ще спестите 90% от това време.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!