≡ Menu

Обяви за почистване на офиси и домове – безплатни

Нов сайт за безплатни електронни обяви за почистване на домове и офиси от професионални фирми и частни лица.

Един нов сайт за безплатни обяви на фирми за почистване, агенции и различни видове организации. Тук можете да откриете и обяви на частни лица, които си търсят работа в сферата на почистването.

Съдържат се обяви за почистване на септични ями, както абонаментно така и еднократно. Фирмите, които публикуват са професионални и предлагат своите услуги в градове из цяла България. Може да се намерят и обяви за миене на прозорци, дограми, входове и стълбища.

Често се публикуват и предложения за пране на килими, като някои от фирмите предлагат безплатни доставки и безплатен транспорт при прането, което е едно добро удобство.

Може да се открият и обяви от дистрибутори, търговци, вносители, които се занимават с професионални почистващи машини – прахосмукачки, парочистачки и много други. Предлагат се и машини под наем, както и машини на лизинг, втора ръка и нови. Предимство е, че лесно и бързо може да откриете обяви за почистващи препарати на едро или на дребно, както и препарати внос от Китай, Испания, Италия и Германия.

Предлагат се и услуги като почистване на компютри и лаптопи. Фирмите специализирани в тези почистващи дейности предлагат продухване на клавиатури, мишки, почистване на захранване и вентилатор, както и диагностика и почистване на лаптопи и персонални компютри.

Намират се и обяви за почистване и отпушване на канали, отпушване на запушени мивки, тоалетни, умивалници и др.

Може да намерите обяви за почистване на тоалетни, бани, вани, бидета, душ кабини и много други части от санитарните помещения в дома, офиса и вилата.

Може да се намерят обяви за почистване на дворове и парцели, чистене и подготовка на градини за озеленяване и строеж, както и рязане на опасни дървета и клони.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!