≡ Menu

Капачки за буркани Омния и Туист-оф

Всеизвестен факт е, че българският потребител е голям традиционалист в избора на някои стоки, свързани с ежедневието. Визирам това, че въпреки многобройните хипермаркети и магазини с отрупани витрини, предлагащи огромно разнообразие от стоки, българинът следва неизменно традицията да стерилизира храни в битови условия. Не са много българите, които нямат къща на село и не са запознати с рафтовете в мазата отрупани с буркани лютеница, туршия, компот, месни консерви и т.н.

Ако в недалечното минало българинът не е разполагал с кой знае какъв избор и му се е налагало да купува “висококачествените” стоки, държавно производство, (при явното отсъствие на други), то понастоящем ситуацията на българския пазар е съвсем друга: потребителят има право на избор на съответната стока между наличните в търговската мрежа, преценявайки дали тя отговаря на собствените му критерии за цена и качество. Подготвяйки ежегодното консервиране, една от задачите, които трябва да решим предварително, е какви капачки за буркани да си набавим.

На нашия пазар се предлагат капачки за буркани на няколко фирми. Как да решим от кои капачки да си закупим. Отговорът на въпроса, разбира се, зависи много от това с какви буркани разполагаме. В най-масовия случай това са стандартните буркани с отвор с диаметър 82,3 mm, предназначени за затваряне с капачки Омниа. Или буркани с отвор с диаметър 82 mm, които се затварят с капачки с винт, или по-точно казано, капачки Туист-оф. Наблюдавайки потреблението, ни прави впечатление, че най-предпочитани са капачките за буркани на фирмата и без да искаме се питаме защо това е така. Убедителното превъзходство на капачки за буркани се обуславя най-вече от отличните им спецификации.

Производствения процес на капачки за буркани Омниа и Туист-оф на фирмата производител е съгласуван изцяло с най-високите съществуващи производствени стандарти. Освен това производството се намира под постоянен контрол. Опцията да се допуснат каквито и да е компромиси, както в качествен, така и в количествен аспект, при подбор и третиране на суровините, използвани за производството на капачките Омниа и Туист-оф е сведена до нула. И не на последно място по значение капачките за буркани на фирмата производител грабват вниманието на потребителя и с уникалния си външен вид. Капачките Омниа на фирмата са първите пълноцветно литографирани капачки за буркани, предложени на българския пазар.

Подтиквани от желанието да осигурят разнообразие от качествени изделия, фирмата производител предлагат няколко уникални с визията си капачки за буркани Омниа: Роси, Лято, Ловеч, Раковски, Етрополе, Пещера. Всяка от тях има свой собствен характер и е ориентирана към индивидуалните нужди на потребителите от различните области на България. фирмата произвеждат също така и по-рядко употребявани като размер капачки за буркани, които също се търсят на българския пазар: Капачки Омниа се предлагат в 2 размера. Както масовия 82,3 mm, така и с диаметър 68 mm. Капачки за буркани Туист-оф се предлагат както с 82 mm в диаметър, така и с диаметър 63 mm и 66 mm.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!