≡ Menu

Отопление с камини и котли

Нов полезен сайт “отвори врати” в него можете да прочетете агрегирана информация как сами да изградите и направите отоплителна система чрез котел или камина. Техники и схеми на изграждане на зидани камини, камини с водна риза, камини с въздушна риза и много други.

Също така има и полезни видео клипчета на проектирането и изграждането на отоплителните системи. Проекти на вътрешни камини с водна риза в 2D и 3D визуализации и др.

Също така можете да прочетете актуални новини от света на отоплителната индустрия, новости при отоплителните системи. Описани са различните видове отопления – чрез пелети, чрез Еко брикети, чрез въглища и дърва и други. Не всеки може сам да изгради една такава система, затова на сайта сме показали подробно в снимки как вие лесно сами да проектирате и изградите от нулата такава система.

Можете да намерите и функция и действие на най-популярните марки, модели и видове камини и котли които се продават на пазара. Така лесно ще можете да направите сравнение и да направите правилния за вас избор.

Сайта съдържа още и полезна информация свързана с коминните тела, кюнци и клапи както и другите механизми при камините и котлите.

Допълнително има и информация свързана със зиданите външни камини и барбекюта. Можете да намерите уроци и съвети тип – направи си сам, за изграждането и проектирането на собствена зидана камина. Идейни съвети и проекти.

Всичко за проектирането, изграждането и монтирането на камините и котлите от А до Я на сайта – за камини и котли

Постоянно се обновява и се добавят нови статии и материали, посетете за да бъдете информирани за света на отоплението!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!