≡ Menu

Офис столове: Как да изберем най-подходящия

Огромна част от нашия живот прекарваме седнали върху офис стола си. Ето защо е от ключова важност да изберете тази  офис мебел внимателно и разумно. Купете единствено стол, за който сте сигурни, че ще ви доставя свръх удобство и комфорт през целия работен ден. Не инвестирайте купища пари за покупката на скъпи бюра, а се погрижете за вашето здраве.

Още от край време е доказано, че удобният офис стол несъмнено увеличава продуктивността и ефективността на служителите. За разлика от него, неудобният стол би могъл да доведе до болки и напрежение в гърба, кръста и други части от тялото. Всички тези проблеми, сами по себе си, водят до ниска ефикасност на работното място. Нашият съвет е да не пестите пари когато става въпрос за удобен офис стол, на който ще прекарвате огромна част от времето си.

Върху какво да се фокусирате, избирайки офис стол?

Тъй като живеем в дни, в които разнообразието е твърде голямо и на нас понякога ни е трудно да направим бързо и лесно своя избор. Интернет пространството е изпълнено с онлайн магазини, които ни предлагат всевъзможни столове, изпъкващи с какви ли не екстри и привилегии. За да се чувствате комфортно сега и за в бъдеще на своето работно място или у дома, седейки пред компютъра, то трябва да сте наясно с няколко основни правила, преди да пристъпите към покупка.

1. Възможност за регулиране на височината

Купете онзи артикул, който ви предоставя възможност за регулиране. На огромна част от модерните и луксозни столове могат да им се регулират подлакътниците. Те разполагат и с амортисьори за регулиране на височината. Ако в магазина ви предлагат стол, който притежава по-малко от 5 настройки, уверете се дали е толкова добър, за колкото ви го представят. Добрите столове притежават минимум 5 настройки, а при някой от тях те достигат до 14. Страхотно е, нали?

2. Колелцата на вашите офис столове

Почти всяка една мебел за вашето бюро е изработена с колелца. В зависимост от това каква е настилката във вашия офис,можете да закупите удобен и функционален стол. Плъзгането е изключително важно, особено за онези от вас, чиито дейности се асоциират с динамика и бързина. Ако подът във вашия офис е мокетен, купете стол с колелца за мокет, ако е от мрамор, закупете такъв, чиито колелца са подходящи за тази настилка и т.н.

3. Не подценявайте материята на седалката и облегалката на стола

Материята, от която трябва да е изработен един луксозен, удобен и функционален офис стол, е препоръчително да бъде от дишаща мембрана. Така вие се застраховате от изпотяване през горещите летни дни. Съществуват множество предимства за това да изберете удобен офис стол. Така се предпазвате от умора и гръбначни изкривявания, които се отразяват на свободното ви време след работния ден.

Статията за избор на подходящ офис стол е предоставена с любезното съдействие на фирмата ни – лидер на при предлагането на луксозни офис столове в София. Ако не сте сигурни кой е най-подходящият модел за вас, не се колебайте да се свържете с нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!