≡ Menu

Пазаруване и доставка от Америка

Пазаруването от Америка, доста често е изгоден начин да се сдобиете с желани от вас вещи.

Поради големият американски пазар, доста често цените на дрехите, компютърната техника, и дори да кажем iPad са доста по ниски от тези в България. Дори с пощенските разходи поръчката на определени продукити от САЩ, може да се окаже далеч по изгодна, от колкото да ги закупите от България.

На пример, детските дрехи. Доста често цената им в отделни щати на САЩ е много ниска, тъй като не се облагат с ДДС и/или местни данаци. За съжаление когато поръчвате и получавате такава стока от САЩ в България, ще трябва да заплатите и мито, но дори и тогава, е много вероятно цената да е доста по ниска от колкото в повечето магазини в България.

Кои са другите изгодни продукти които може да закупите от САЩ:

– Компютърни части и компоненти – много по ниски цени от колкото в България. Трябва да имате в предвид, че компютърните части и компоненти не се облагат с мито, дори и да сте надхвърлили не обмитяемият минимум! Трябва да имате в предвид, че ако пратката е над 15 евро, ще трябва да платите ДДС.

– Специфични продукти и техника – излиза изгодно, тъй като малкият внос в България, предразполага към високи цени, от САЩ поради големият обем такива продукти, цените са доста по изгодни.

– Фототехника – виж по горната причина.

Ако се интересувате от поръчки от Америка, цени на основните куриерски услуги и всичко свързано с мито и ДДС, при внос от САЩ, моля не се колебайте да посетите нашият сайт и да пишете. Също така, може да прегледате и блогът ни, в които разглеждаме различните куриерски услуги, цени, мита и т.н..

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!