≡ Menu

Палачинката се радва на огромен интерес в Англия

Може би не знаете, но палачинките се радват на интерес не само в България ами из целият свят. Сладки и солени тези вкусотии винаги допринасят за нашето добро настроение на трапезата. Дали ще опитате вариант с течен шоколад или с кашкавал и домати зависи само от вас.

В Англия съществува празник на палачинките и стотици хиляди британци излизат да папкат любимото ястие, приготвено с различни сладка, зеленчуци, сирена и дори бира!!! Вериги от заведения се специализираха в предлагането на палачинки във всяка точка от Европа. Вероятно това бе взаимствано от съединените щати където вкусното ядене, приготвено от брашно, мляко, вода и още нещо спечели сърцата на американците и ги накара да създадат специални заведения за палачинки.

Английските граждани днес вкараха палачинките към задължителното си меню за закуска. Някои ги предпочитат с бекон, други със сладко от ягоди а трети с домати и краставици. И въпреки хилядите рецепти за палачинки, които вече могат да се видият дори по компютърните игри като например палачинките на Папа хората импровизират за да задоволят вкусовите си качества и навици, такива каквито ги разбират.

След като разговарях с няколко симпатични английски дами, те ме увериха, че съпрузите им харесват тънко препечени палачинки, които консумират със сутрешният чай или кафе. За да стане обстановката по-весела споделиха с мен, че се опитват да изпробват и една съвременна рецепта за приготвяне на палачинки с бира.

Точно толкова атрактивни са и предложенията в новите развлекателни игри, като палачинките на Папа, където можете да станете истински майстор във ваше собствено заведение. И ако не сте добър готвач то поне можете да поиграете на воля в нета така, както постъпиха и английските ми приятелки.

Изпробвайте невероятното палачинково разнообразие от Европейски или световни рецепти, като нямам съмнение, че ще попаднете на уникални предложения, които да изпробвате още сега. Англия харесва палачинки, харесваме ги и ние българите и това е нормално още повече когато са приготвени от добър майстор като вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!