≡ Menu

Харесвате ли конни състезания

Всеки, който е гледал състезания по конна езда, няма как да отрече, че този спорт носи голям положителен заряд и доставя на зрителите голямо удоволствие, защото е атрактивен. Доказателство за това е, че в днешно време все повече деца проявяват интерес към този спорт и карат родителите си да ги заведат до най – близката конна база, за да започнат да тренират колкото се може по – скоро.

Всяка година на Тодоров ден, както може би добре знаете, се провеждат конни състезания. На 03.03, когато се и чества празникът, много хора се събират на конните бази, за да наблюдават надбягванията. Така че да се практикува конна езда съвсем не е лоша идея. Ако вие или детето ви имате желание да се занимавате с такова нещо, не губете никакво време, а проучете всички подробности, които ви интересуват.

За много хора е проблем цената на тренировките по конна езда. Те наистина са високи, но ако се поинтересувате, няма начин да не откриете такава конна база, която взима по – ниски такси. Все пак парите си заслужават, защото инструкторите са много добри и можете да сте абсолютно сигурни, че детето ви е в много добри ръце. Освен това грижите, които се полагат за конете, са огромни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!