≡ Menu

Пластири SPONDY GARD с 25 китайски билки лекуват проблемни стави

Има много начини да си помогнем при болки от шипове или проблемни стави. Всеки, който е изпитвал досадния дискомфорт, неспирните човъркащи болки или схващането, което те прави безпомощен – всеки рано или късно намира своето решение. Препатилите вече са наясно, че от такива болки окончателно спасение няма: те са резултат от стареенето и износването на костната и хрущялната тъкан. Болните точки в тялото ни с годините се превръщат в даденост – и проблемът е как да овладеем негативните им прояви, за да бъдем в движение и да не позволяваме да бъде прекършен духът ни. Пластирите SPONDY GARD са едно добро решение на тази задача. Чрез тях болката се овладява, скърцащите и “пукащи” стави придобиват подвижност, мъчителните въздействия на ошипените участъци от гръбнака отстъпват от силата си.

Една важна подробност: с продукта SPONDY GUARD няма опасност да попаднете на прехвалена стока-менте, защото дистрибуторът им разполага с надежден сертификат за качеството на пластирите. Пластирите са резултат от внимателно проучване на стара лечебна практика, съчетана с модерни техники за въздействие. Ефектът от употребата им разчита на подобрената микроциркулация на кръвта – той се постига чрез едновременно затопляне на проблемната зона от тялото и проникването на лековитата композиция, с която е напоен пластирът. Действа при хронична преумора и възпалени нерви, при ревматизъм и шипове, артрити и плексит. Пластирите SPONDY GUARD са добро решение както при повтарящи се състояния на дискомфорт и скованост в ставите, така и при травматични инциденти – изкълчване, навяхване.

Пластирът SPONDY GUARD не изисква специални условия за поставяне и затова употребата му е лесна, на практика с него може да си послужим навсякъде, където ни се наложи. Композицията, с която е напоен, съдържа екстракти от 25 китайски билки. Те действат обезболяващо, противовъзпалително и насърчават оздравителните процеси в локалния участък, където пластирът е положен. Билковата композиция е изработена по съвременна технология, която прави освобождаването на активните съставки много бързо. С това се обяснява и почти мигновеният ефект от действието на пластира. Той може да бъде носен продължително време, без да причини зачервяване или обриви, както и някакъв друг нежелан страничен ефект. Добавените маслени растителни съставки подхранват кожата и улесняват проникването на лековития компонент в болезнената точка.

SPONDY GUARD овладява успешно болките във врата, гърба, раменете, кръста и коленете. Трайното повлияване е индивидуално, при по-упорити случаи се налага поставянето на няколко последователни пластира по схема.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!