≡ Menu

Подарък за Свети Валентин – този път какво

Задава се 14ти февруари, а с него отново тревоги за влюбените – каква изненада да поднесем на любимата си? Без значение вкаква е връзката ни, подаръкът за този празник е сериозна част от нея и нейното развитие. На този ден можем да покажем колко държим на човека до себе си с жест на любов и грижа. Срещате ли трудности да намислите каква изненада да поднесете на този празник?

Може би ще разчитате за поредна година на задължителния букет от цветя? Подаръкът може да бъде всякакъв, но най-добре съчетайте изненадата си с букет цветя. А как да направим тази изненада, но същевременно да не загубим оригиналността на подаръка си?

Първо, съвсем друго е, когато дадете истински пищен букет, какъвто никой преди вас не е поднасял на любимата ви. Един огромен букет от 101 рози задължително ще остави нужното послание и ще направи празника специален. Една аранжировка от цветя, върху специална гъба – пиафлора, която ще задържи свежестта на цветята дълго, след като ги подарите, също би се превърнала в красив и нежен подарък.

Кога и как ще подарите подаръка си са значителни обстоятелства. Приятелката ви предполага, че ще и предложите вашия подарък, когато се срещнете вечерта? Сюрпризирайте я, поръчвайки доставка на своя букет или аранжировка на работното й място. Замислете се за завистливите погледи на колежките й, когато видят вашия подарък. Направете този празник необикновен, като направите предварителна доставка от сайт за доставка на цветя и подаръци.

На последно място, ако наистина не считате, че цветята са интересен подарък – сюрпризирайте с букет от бонбони! Магията от шоколад, красиво приготвена като букет, би удивила всяка една жена, а съвместно с неочаквана доставка ефектът би бил незабравим.

Отново не можете да откриете своя подарък сред предложенията ни? Какво ще кажете за стилна кошница с вкусни плодове и бутилка шампанско, която избраницата ви да получи предварително и празникът й да стартира много преди този на приятелките й?

Идеите за стилни и впечатляващи подаръци могат да бъдат безброй, но истински значимото е не какво точно ще представите, а как.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!