≡ Menu

Подобрете външния си вид с нови протези за зъби

Зъбните дефекти са доста неприятни и определено понижават самочувствието на човека. В случай, че се налага да носите зъбни протези, вие трябва да привикнете с наличието им и да промените начина си на хранене и зъбна хигиена. Красивата усмивка и доброто самочувствие са изключително важни за повечето хора.

Ако имате притеснения, свързани със здравето и вида на зъбите ви, трябва да се погрижете за това и да направите всичко, което е по възможностите ви, за да промените тази неприятна ситуация. За пълноценната работа и общуване с вашите колеги, приятели и близки би трябвало да се погрижете за външния си вид. При загуба на зъби, можете да разчитате на цели/тотални/ или частични зъбни протези. Протезите, които ще ви карат да се чувствате по-сигурни при хранене и при общуване с хората могат да се превърнат в онази много важна стъпка към по-щастлив живот и да ви помогнат да придобиете повече увереност и самочувствие.

За щастие съвременните методи на зъболечение са модерни и насочени изцяло към комфорта на пациента. В съвременните дентални клиники се изработват не просто заместители на изгубените зъби, а протези, които идеално пасват и успешно заместват зъбите ви. Протезите, които са създадени специално за вас и са съобразени с всички ваши специфични физиологични особености са за предпочитане пред обикновените протези. С тях вие няма да изпитвате дискомфорт или притеснения. Ще се чувствате удобно и максимално комфортно.

При избор на такава нова протеза за зъби, вие изглеждате невероятно добре, чувствате се отлично и имате естествена и лъчезарна усмивка. От друга страна, с помощта на короните и мостовете, които спадат към неподвижните конструкции, вие можете да се радвате на по-естествено дъвкателно движение и да имате по-защитена лигавица. Те се отличават с доста добра естетичност и успешно възстановяват формата, цвета и спецификата на зъбите на пациента. Неподвижните конструкции са за предпочитане пред подвижните протези.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!