≡ Menu

Ползите от онлайн игрите

Онлайн игрите са чудесен начин за забавление и общуване с нови приятели. Много онлайн геймъри обичат да играят екшън игри, защото са вълнуващи и поддържат вниманието.

Проучванията показват, че онлайн игрите подобряват действието на човешкия мозък. Хората играещи игри вземат решения с 25% по-бързо без да намаляват точността си. Те също са в състояние да вземат решения 6 пъти в секунда вместо нормалните 4.

Анализи на поведение

Проучванията се осъществяват върху стотици хиляди играещи забавни игри, за да се види въздействието върху познавателното им поведение. Установено е, че екшън игрите имат най-голяма полза. Колкото повече насилие има в играта, толкова повече подобрения се забелязват. Не можем да разберем защо е така.

Проучвания анализират когнитивното поведение около на няколко точки. Те събират данни за изпълнение в няколко познавателни области. Тези области са:

Области на възприятието

Времетраене на вниманието

Отзив към движението

Бързо вземане на решения

Проучванията се надяват да дадат знания на хората как да придобиват умения за онлайн игри според посочените по-горе 4 области. Предполага се, че тази информация ще спомогне да се разбере колко непознати знания и опит могат да се вкоренят в ежедневните дейности.

Разнообразие от екшън игри

Има огромен брой видове екшън игри. Онлайн търсенето ще ви даде сайтове, където може да играете тези игри, които харесвате. Пробвайте всичките и си изберете любима. Някои от видовете игри са:

Игри за Двама

Спортни

Състезателни

Игри, в които се стреля

Военни и шпионски

Аркадни

Жените, особено тези над 18-годишна възраст, са най-бързо развиващи се от играещите. Все пак, жените и момичетата съставляват 42% от играчите в действие и игри с насилие.

Заради това увеличение на женския интерес някои компании започват да развиват екшън игри с женски образи и сюжети. До сега в по-голямата част от тези игри, са били включвани мъжки герои. Дори игрите да са същите, нови разработчици насърчават към по-унисекс характер, или комбинации от мъжки и женски герои.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!