≡ Menu

Почасова работа в Лондон

Ако попитате своите родители, те навярно биха ви казали, че няма срамна работа. И е така, но съвременното поколение има малко по-различна визия за нещата. Днес ние хвърляме огромни усилия и средства за своето образование, за обучения и чуждо езикови курсове с идеята да си намерим бързо най-подходящата работа. Но това щастие рядко спохожда всеки веднага след дипломирането. На всеки от нас се налага да започне дадена работа с определена цел – да натрупа необходимия опит, да спечели пари, с които да си осигури независимост, да изпробва различни професии, за да намери най-подходящата за себе си.

Моят личен опит започна с работа в Лондон, към която аз бях особено скептична. Работата за почистване далеч не ми звучеше като професията на живота ми. И все пак тя успя да ми даде необходимите знания, за да стигна до мястото, където съм днес.

Работата за почистване в Лондон беше моето средство да си осигуря образованието на Острова. И като такова, тя определено изпълни своята цел!

За мое огромно щастие, попаднах във фирма с особено либерална политика по отношение на работещите студенти. Ние имахме възможността да се възползваме от почасова трудова заетост, която изпъкваше с редица предимства. Заплащането беше изцяло съобразено с изработените часове и приключените поръчки, а от друга страна, беше лесно да съобразявам работните си часове с лекциите в университета. Мечтаната работа за всеки студент!

Тъй като специалността ми в университета беше свързана с мениджмънт и развитието на лидерска позиция, аз лесно успях да приложа бъдещата си професия в тази на пръв поглед скучна професия. От обикновен чистач, а станах супервайзър само за година, а в последствие и мениджър на няколко услуги. Това ми позволи да съчетая теория и практика, което ме разви професионално.

И ако работата за почистване в Лондон ви се струва загуба на време, значи не сте повярвали и в собствения си потенциал. Всяка работа зависи не само от собствените си характеристики, но и от ценностите, които ние само влагаме в нея. Ако имате поле за развитие в дадена област, никога не го подценявайте. Това е моят личен съвет!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!